Svensksuccén - mål av nio spelare i sju länder

I helgen nätade Samuel Armenteros, Zlatan Ibrahimovic , Sofia Jakobsson, Marcus Berg, John Guidetti, Victor Nilsson Lindelöf, Alexander Fransson, Erkan Zengin och Abbe Khalili.

Gjorde 1-0-målet när hans lag vann med 2-0. Qarabag leder ligan med sex poäng.

Ricardinho, Qabala FK – 5/0
Fortsätter att vara bänkad i ligan där Qabala ligger trea. Fyra starter och ett inhopp har det blivit efter 22 omgångar.

BELGIEN

Erdin Demir, Waasland-Beveren – 27/0
Tre väldigt viktiga poäng när ligatrean Anderlecht besegrades med 1-0. Det blev 90 nya minuter för Demir. Ligan är jämn i botten, Beveren är femma från slutet och har bara fyra poäng ner till laget som är sist.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis Famagusta – 21/3

Tillbaka i startelvan och då blev det 1-2 mot serieledaren APOEL. Anorthosis är fyra i ligan, åtta poäng efter ettan APOEL.

DANMARK

Karl-Johan Johnsson, Randers FC – 18/0
Uppehåll i ligan. Randers är sexa. Vaktade målet i träningsmatchen mot Vendsyssel som slutade 3-0.

Joel Allansson, Randers FC –3/0
Uppehåll i ligan. Randers är sexa. Hoppade in i den 63 minuten i träningsmatchen mot Vendsyssel.

Mikael Ishak, Randers FC – 14/4
Gjorde ett mål i en träningsmatch mot Vendsyssel som slutade 3-0. Uppehåll i ligan. Randers är sexa.

Viktor Lundberg, Randers FC – 16/7
Uppehåll i ligan. Randers är sexa. Staratde och blev utbytt efter 66 minuter mot Vendsyssel.

Johan Dahlin, FC Midtjylland – 4/0
Uppehåll i ligan. Midtjylland är trea. Skadad.

Petter Andersson, FC Midtjylland – 4/0

Kristoffer Olsson, FC Midtjylland – 13/1
Startade och blev utbytt i andra halvlek när Midtjylland förlorade returen mot Manchester United. Uppehåll i ligan. Midtjylland är trea.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn – 17/1
Uppehåll. FCK leder serien. Spelade hela träningsmatchen mot Rosenborg som slutade 2-1.

Per Nilsson, FC Köpenhamn – 4/0
Uppehåll. FCK leder serien. Har haft skadeproblem men när han väl kom tillbaka har inte lyckats spela till sig en ordinarie plats. Fyra starter har det blivit, senaste den 22 november, i lagets 17 matcher. Satt på bänken hela matchen mot Rosenborg.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn – 9/0
Uppehåll. FCK leder serien. Har inte varit helt given i FC Köpenhamn. Sju starter och två inhopp i lagets 17 ligamatcher. Satt på bänken hela matchen mot Rosenborg.

Erik Johansson, FC Köpenhamn – 0/0

Uppehåll. Har precis skrivit på för FCK efter ett halvår i Gent. Sju starter och två inhopp i ligan blev det i Belgien. Spelade hela träningsmatchen mot Rosenborg.

Robin Olsen, FC Köpenhamn– 0/0
Lånats ut till FC Köpenhamn fram till sommaren. Vaktade målet i första halvlek mot Rosenborg.

Rasmus Jönsson, Ålborg BK – 18/4
Uppehåll. Ålborg är tvåa. Målskytt i segern mot Malmö FF i träningsmatch.

Johan Elmander, Bröndby IF – 16/5
Hoppade in i träningsmatch mot MFF. Uppehåll. Bröndby är femma. Började på bänken i träningsmatch mot Viborg.

Johan Larsson, Bröndby IF – 18/1
Lagkapten i förlusten mot Malmö FF. Uppehåll. Bröndby är femma. Startade mot Viborg.

Magnus Eriksson, Bröndby IF – 16/1
Startade i förlusten mot MFF. Uppehåll. Bröndby är femma. Spelade central mittfältaren i 1-0-segern mot Viborg i träningsmatch.

David Moberg Karlsson, FC Nordsjälland – 10/0
Målskytt i träningsmatch när det blev 2-2 mot Sloboda Tuzla. Uppehåll. Nordsjälland är åtta. Spelade första halvlek i 0-0-matchen mot Dnipro i träningsmatch.

Simon Kroon, Sönderjyske - 0/0
0-0 i träningsmatch mot Esbjerg. Kroon startade och spelade i 60 minuter.

Robin Söder, Esbjerg fB – 11/4
Uppehåll. Esbjerg är elva. Skadad.
Niklas Backman, Århus – 0/0
Startade och spelade 60 minuter i 2-0-segern mot Hobro i träningsmatch.

ENGLAND
Sebastian Larsson, Sunderland – 12/0

Har precis börjat träna med laget efter att ha varit skadad i elva veckor. Är aktuell för spel i lördagens match mot West Ham. Fem matcher från start och sex inhopp har det blivit. Sunderland är näst sist i ligan.

Ola Toivonen, Sunderland - 12/0
Har inte spelat. Började på bänken och hoppade in med fem minuter kvar när det blev 2-1 mot ligafemman Manchester United. Senaste starten i ligan var den 19 december.

Jonas Olsson, West Bromwich – 17/1
Spelade hela matchen när det blev 1-3-förlust mot Reading i FA-cupen. WBA är på 14:e plats i ligan. Efter 26 omgångar har Olsson gjort 17 starter och två inhopp.

Martin Olsson, Norwich - 14/0
Har inte spelat senaste veckan. Har gjort två matcher från start sedan den 28 december. Norwich är fyra från slutet, precis över nedflyttningsstrecket.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea - 0/0
Har ännu inte, efter 26 omgångar, fått spela i ligan. Swansea ligger pyrt till och är femma från slutet, tre poäng ner till Newcastle som är under strecket.

Joel Ekstrand, Watford FC – 0/0
Snart ett år sedan han skadade sitt vänstra knä mot Ipswich. Åkte på ett bakslag och skadade sig igen i en reservlagsmatch. Oklart hur länge han blir borta.

Alexander Kacaniklic, Fulham FC – 22/3

Fulham har spelat tre ligamatcher den senaste veckan. Först var Kacaniklic bänkad men hoppade in efter 34 minuter i 0-3-förlusten mot Blackburn, sedan startade han och blev utbytt efter första halvlek i 3-0-segern mot Charlton, och senast började på bänken och hoppade in efter 53 minuter i 1-1-mötet med Leeds. Fulham är på 18:e plats med tio poäng ner under strecket.

Marcus Olsson, Derby – 4/0
Derby har spelat två matcher senaste veckan. 3-1 mot Brentford och 1-0 mot Blackburn. Olsson har spelat samtliga minuter. Derby ligger femma.

Niklas Hult, SC Nice – 10/1
Fast på bänken i hela 0-0-matchen mot Bordeaux. Spelade dock med reservlaget som spelade 1-1 mot Rodez i fjärdeligan. I League 1 är Nice är trea i ligan, åtta poäng upp till tvåan Monaco.

Isaac Kiese Thelin, Bordeaux – 5/0
Utanför truppen. Är skadad. Har precis börjat träna med laget igen. Har inte spelat i ligan sedan den 4 oktober.

Zlatan Ibrahimovic, PSG – 21/23
Målskytt mot Chelsea i CL som slutade 2-1. Två mål och två assist i ligan mot Reims. Har gjort 23 ligamål på 21 matcher. Paris leder med 24 poäng före Monaco.

GREKLAND
Jimmy Durmaz, Olympiakos – 21/6
Har spelat tre matcher senaste veckan. Först startade Durmaz och spelade i 84 minuter i 0-1-förlusten mot Anderlecht, sedan bänkad hela ligamatchen som slutade 4-0 mot Atromitos, och senast start och utbytt efter 51 minuter i 1-2-mötet med Anderlecht. Laget leder den grekiska ligan med 18 poäng. Durmaz har startat i 20 av 23 ligamatcher och gjort sex mål.

Marcus Berg, Panathinaikos – 18/7
Satte 1-0-målet när det blev 2-2 mot PAOK. Spelade hela matchen. Berg är nu uppe i sju ligamål och laget är trea.

Jakob Johansson, AEK Athen – 22/3
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot Iraklis. Aten är tvåa i ligan, 18 poäng efter Olympiakos. Johansson har startat i 21 av 23 ligamatcher.
Sonny Karlsson, Kalloni – 6/0
Hoppade in efter 70 minuter när det blev 0-1 mot Levadiakos. Kalloni är sist.

Alexander Fioretos, Kalloni – 0/0
Har precis skrivit på.

HOLLAND
Sam Larsson, Heerenveen – 24/4
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot åttan NEC. Heerenveen är tolva i ligan. Larsson har gjort fyra mål på 24 matcher.

Simon Thern, Heerenveen – 14/3
Fotskadad och har opererats vilket gör att han missar resten av säsongen.
Arber Zeneli, Heerenveen - 7/2

Startade och blev utbytt efter 78 minuter när det blev 1-1 mot åttan NEC.

Simon Tibbling, FC Groningen 23/0
Startade och blev utbytt efter 72 minuter när det blev 1-4 mot trean AZ. Har startat i samtliga 23 ligamatcher. Groningen är tia.

Rasmus Lindgren, FC Groningen - 11/0
Lagkapten och spelade hela matchen när det blev 1-4 mot AZ. Groningen är tia i ligan.

Dino Islamovic, FC Groningen – 0/0

Simon Gustafson, Feyenoord - 12/3
Utanför truppen och fick sitta på läktaren och se sitt Feyenoord spela 1-1 mot Roda, som är på 14:e plats. Laget har noll segrar på de nio senaste omgångarna och är sjua i ligan. Gustafson har inte fått spela i de fyra sista matcherna. Spelade i veckan med reservlaget för andra matchen i rad, 5-2 blev det mot Zwolle.

Pär Hansson, Feyenoord – 0/0
På bänken. Har ännu inte fått någon speltid.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen – 0/0
Fast på bänken i 1-1-matchen mot Heerenveen och väntar fortfarande på att få speltid. NEC är åtta i ligan.

Sam Lundholm, NEC Nijmegen - 8/0
Inte med i truppen. Lundholm har gjort åtta inhopp.

Muamer Tankovic, AZ – 10/2
Fast på bänken. Senaste starten för Tankovic var den 17:e oktober. Senaste inhoppen den 30 januari.

Mattias Johansson, AZ – 19/1
Startade och spelade i 79 minuter när det blev 4-1 mot Groningen. AZ är trea i ligan.

Kristoffer Peterson, Roda – 6/1
Startade och spelade i 67 minuter i 1-1-mötet med Feyenoord. Roda är på 14:e plats.

Valmir Berisha, Cambuur - 5/0
Utanför truppen. En start och fyra inhopp har det blivit för Berisha i Cambuur som är näst sist.

ISRAEL
Joakim Askling, Beitar Jerusalem - 4/0

Utanför truppen i 3-1-segern mot Hapoel Acre. Beitar Jerusalem är trea i ligan.

Rade Prica, Maccabi Petah Tikva - 5/1
Startade och blev utbytt efter 64 minuter i 0-0-matchen mot tian Ironi Kiryat. Pricas lag är åtta.

ITALIEN
Robin Quaison, Palermo – 20/1
Fast på bänken i 0-5-förlusten mot fyran Roma. Palermo är på 16:e plats. Tio starter och tio inhopp har det blivit för Quaison.

Oscar Hiljemark, Palermo - 26/4
Spelade hela matchen mot Roma. Hiljemark har gjort 24 starter och två inhopp.

Alexander Farnerud, Torino – 1/0
Satt på bänken hela matchen när det blev 0-0 mot Carpi. Ett inhopp har det blivit den här säsongen efter att ha varit borta länge med en knäskada.

Pontus Jansson, Torino – 3/0
Fast på bänken när det blev 0-0 mot Carpi som är näst sist. Torino är på 11:e plats i ligan. Två starter och ett inhopp har det blivit i år.

Filip Helander, Hellas Verona - 17/2

Spelade hela matchen i 3-1-segern mot tolvan Chievo. Hellas Verona är sist i ligan men har ryckt upp sig något och har sju poäng upp över strecket. Helander har startat i 14 matcher.

Emil Krafth, Bologna - 1/0
Utanför truppen. En match har det blivit hittills. Har haft problem med skador.

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows – 4/0
Hoppade in efter 67 minuter när det blev 0-1 mot Sliema. Tarxien är sexa i ligan.

Mattias Moström, Molde FK – 19/2
Spelade hela matchen mot Sevilla som slutade 0-3 och startade i returen och spelade i 80 minuter när det blev 1-0.

Andreas Linde, Molde FK – 2/0
På bänken i båda matcherna mot Sevilla.

PORTUGAL
Victor Nilsson Lindelöf, Benfica - 4/1
Spelade hela matchen när det blev 1-0 mot Zenit i Champions League och även i ligan när det blev 3-1 mot Ferreira. Då gjorde Lindelöf sitt första ligamål. Benfica är tvåa i ligan, tre poäng efter Sporting.

RYSSLAND
Andreas Granqvist, Krasnodar – 18/1
Spelade hela matchen när Krasnodar åkte ur Europa League med sammanlagt 0-4 mot Sparta Prag. Uppehåll i ligan. Krasnodar är femma. Är given som mittback och spelar hela tiden. Har startat i samtliga 18 ligamatcher.

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva – 16/2
Uppehåll. CSKA leder ligan med tre poäng. Är given på Moskvas mittfält. 15 starter och ett inhopp har det blivit efter 18 omgångar.

Carlos Strandberg, CSKA Moskva - 0/0
Uppehåll. Gjorde två matcher i Ural. Är tillbaka i Moskva.
Emil Bergström, Rubin Kazan – 0/0
Sebastian Holmén, Dynamo Moskva – 0/0

SCHWEIZ
Kim Källström, Grasshoppers - 20/1
Spelade som vanligt hela matchen när det blev 3-0 mot sjuan Sion. Är tvåa i ligan, 15 poäng efter Basel.

Behrang Safari, FC Basel – 11/0

Har spelat tre matcher senaste veckan. Spelade hela matchen mot Saint-Etienne som slutade 2-3, på bänken i hela mötet med Vaduz som slutade 5-1 och startade men blev utbytt efter 72 minuter när det stod 1-0 i returen mot Saint-Etienne, matchen slutade 2-1. Basel vidare i Europa och leder ligan, 15 poäng före Grasshoppers.
Alexander Fransson, FC Basel - 2/1
Målskytt i första ligamatchen från start när han satte 2-1 mot Vaduz. Bänkad i första mötet med Saint-Etienne och hoppade in i 91:a minuten i returen.

Alexander Gerndt, Young Boys – 15/6
Hoppade in efter 65 minuter när det blev 2-1 mot sexan Thun. Young Boys är trea.

SKOTTLAND
Mikael Lustig, Celtic – 19/2
Spelade hela matchen när det blev 3-0 mot sjuan Inverness. Celtic leder den skotska ligan.

SPANIEN
John Guidetti, Celta Vigo - 22/6

Gjorde två mål i 3-2-segern mot Eibar.  Startade och lämnade planen efter 78 minuter när det stod 3-0. Laget är sexa.

TURKIET
Andreas Isaksson, Kasimpasa – 10/0
Fast på bänken mot Eskiheirspor. Senaste matchen för Isaksson var den 30 oktober. Kasimpasa ligger sjua i den turkiska ligan.

Samuel Holmén, Konyaspor – 19/3
Spelade hela matchen på mittfältet när det blev 2-1 mot Sivasspor som är på 16:e plats. Konyaspor är femma i ligan, lika många poäng som trean Galatasaray. Holmén har startat i 18 matcher och gjort ett inhopp.

Johannes Hopf, Genclerbirligi - 19/0
Släppte in ett mål när det blev 0-1 mot serieledaren Besiktas. Det var Hopfs första insläppta mål på fyra senaste matcherna. Laget är på 14:e plats i ligan. Hopf har stått i 19 matcher.

Panos Dimitriadis, Genclerbirligi - 10/1

Fast på bänken mot Besiktas. Senaste starten var den 20 december och senaste inhoppet den 28 december.

Abbe Khalili, Mersin - 14/1
Tillbaka efter skada och gjorde första matchen på två och en halv månad. Målskytt när han satte 1-0 i mötet med åttan Osmanlispor som dock slutade med 1-3-förlust. Laget är näst sist.

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor – 5/0
Inte med i truppen. Akhisar är fyra i ligan. Celik har gjort två starter, den senaste den 18 oktober, och senaste inhoppet var den 23 januari.

Erkan Zengin,Trabzonspor – 19/3
Gjorde mål på straff och spelade hela matchen när det blev 1-2 mot Galatasaray. Trabzonspor är nia. Zengin har startat i 16 matcher och gjort tre inhopp.

Ferhad Ayaz, Gaziantepspor – 2/0

Daniel Larsson, Gaziantepspor - 20/3
Spelade hela matchen och assisterade till matchens första mål när det blev 2-2 mot Kayserispor. Gaziantepspor är elva i ligan och Larsson har gjort 20 starter.

TYSKLAND
Branimir Hrgota, Borussia Mönchengladbach – 8/0
Hoppade in med två minuter kvar när det blev 1-0 mot nian Köln. Efter 22 omgångar har det blivit åtta inhopp på sammanlagt 58 minuter.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach – 22/3
Spelade hela matchen när det blev 1-0 mot Köln. Har spelat samtliga minuter i lagets 22 ligamatcher. Tre mål har det blivit i laget som är femma i ligan.

Albin Ekdal, Hamburg - 8/0
Fast på bänken mot Frankfurt. Senaste matchen var den 23 oktober. Hamburg är tolva i ligan.

Nabil Bahoui, Hamburg - 0/0

Alexander Milosevic, Hannover – 3/0
Fick återigen 90 minuter när det blev 0-1 för tredje matchen i rad, den här gången mot Augsburg som är på 13:e plats. Hannover har sex raka förluster och är sist i ligan.

Pierre Bengtsson, Mainz – 15/0
Fast på bänken igen. Mainz förlorade med 2-3 mot Hoffenheim som är näst sist. Bengtssons senaste match var den 20 december. Mainz är sjua i Bundesliga.

Jiloan Hamad, Hoffenheim – 5/1
Började på bänken och fick hoppa in efter 63 minuter när det stod 1-1 mot Mainz. Matchen slutade 3-2. Hoffenheim är näst sist.

Emil Forsberg, RB Leipzig – 20/6
Spelade hela matchen när det blev 3-0 mot Union Berlin. RB Leipzig leder ligan och är nio poäng före trean.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig - 20/0
Startade och blev utbytt efter 83 minuter när det blev 2-2 mot Karlsruher. Laget är sexa i ligan.

USA
Axel Sjöberg, Colorado – 14/0
Slutade sist i sin division.

Mohammed Saeid, Columbus – 27/0
Förlorade finalen mot Portland. Saeid kom in i slutet med lyckas inte fixa en kvittering

Erik Friberg, Seattle – 16/1
Seattle åkte ut i kvartsfinal mot Dallas.

ÖSTERRIKE
Philip Hellquist, Wolfsberger – 13/0
Startade och lämnade planen efter 67 minuter när det stod 0-0 mot Grödig. Wolfsberger vann med 2-0 och är sist.

- DAMER-

ENGLAND
Hedvig Lindahl, Chelsea – 14/0
Ligan drar igång i slutet av mars.

Emma Lundh, Liverpool - 0/0
Har precis skrivit på. Ligan drar igång i slutet av mars.

Kosovare Asslani, Manchester City – 0/0
Har nyss skrivit på.

Maja Krantz, Notts County – 0/0

FRANKRIKE

Caroline Seger, PSG – 12/1
Fast på bänken när det blev 5-0 mot jumbon Nimes Metropol.

Lisa Dahlkvist, PSG - 13/1
Spelade hela matchen mot Nimes Metropol. PSG är tvåa i ligan, tre poäng efter Lyon.

Lotta Schelin, Lyon – 15/14
Startade och spelade 45 minuter när det blev 3-0 mot Saint-Etienne. Inga mål den här gången. Lyon leder ligan.

Sofia Jakobsson, Montpellier – 12/6
Målskytt igen. Satte 1-0 när det blev 2-0 mot La Roche-sur-Yon. Spelade hela matchen.

Linda Sembrant, Montpellier – 14/3

Spelade hela matchen. Montpellier är trea i ligan.

Maria Karlsson, Saint-Étienne - 16/0
Spelade hela 0-3-förlusten mot Lyon. Laget är sjua.

ITALIEN
Stephanie Öhrström, AGSM Verona - 9/0
Släppte in fem mål i 1-5-förlusten mot femman Tavagnacco. Spelade hela matchen. Verona är trea i ligan.

Lisa Ek, Fiorentina - 13/0
Spelade hela matchen när det blev 1-4 mot serieledaren Brescia. Fiorentina är fyra i ligan.

TYSKLAND
Nilla Fischer, VfL Wolfsburg – 14/0
Spelade hela matchen när det blev 1-1 mot serieledaren Bayern München. Wolfsburg kvitterade i sista minuten och är trea i ligan, tolv poäng efter Bayern München.