Asper om skrällen: Härligt flyt just nu

Sverige

Mjällby var i kvartsfinal i svenska cupen för två år sedan.
Nu är superettanlaget där igen efter att ha slagit ut allsvenska Hammarby med 4-2 (3-0).

I kvartsfinalen väntar AIK.
En gammal kär bekant för Mjällbys målvakt:
- Jättekul att möta dem. Att mäta oss med ett topplag i allsvenskan, säger Mattias Asper till TT om sin gamla klubb.

Asper har också stått i Malmö FF som Mjällby skickade ur cupen i förra omgången.
Man ur huse på blekingska Listerlandet igen den 10 juli när AIK kommer.
Favoriten är obesegrad i superettan och toppar tabellen och är inne i ett vinnarstim.
Så särskilt överraskande var inte onsdagens stjärnsmäll på Strandvallen i Hällevik inför 3 500.
- Vi är ett bra lag och har härligt flyt just nu.

Mjällby körde över Hammarby i första halvlek.

Adam Berner satte 1-0 i den elfte minuten, Marcus Ekenberg 2-0 fyra minuter senare.
Och 3-0 på straff i den 33:e minuten gjorde superettans hetaste mittfältare, Erton Fejzullahu. Nio mål har det dessutom blivit i superettan för 21-åringen.
Nu spelade han dessutom fram till två när Hammarby åkte ur cupen.

Efter paus öste Hammarby på med folk. Och reducerade till 1-3 (Charlie Davies) och 2-3 (Louay Chanko) men på tilläggstid dödade David Löfqvist matchen, framspelad av Fejzullahu.
Stockholms andra krislag, Djurgården, har också gjort sitt i cupen, 0-1 borta mot Gefle. Däremot blev det favoritseger för IFK Göteborg, 4-1 mot Landskrona.