Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Återbud i landslagstruppen: Albin Ekdal får chansen

Foto: Scanpix

Albin Ekdal kallas in som ersättare för Samuel Holmén

Samuel Holmén tvingas lämna återbud till matcherna mot Makedonien, Österrike och Färöarna. Ersätter gör Cagliari-proffset Albin Ekdal.

– Det är väldigt tråkigt, men det handlar om några privata anledningar som gör att jag tvingades beslutet om att lämna återbud, säger Samuel Holmén till förbundets hemsida.

Turkiet-proffset Samuel Holmén tvingas lämna återbud till de kommande landskamperna, det skriver Svenska Fotbollförbundet på sin hemsida idag. Återbudet beror på privata skäl, inget allvarligt men ändå tillräckligt för att Holmén ska stå över matcherna mot Makedonien, Österrike och Färöarna.

- Ingen är mer ledsen än jag över det, säger han.

Ersätter gör istället Cagliari-proffset Albin Ekdal.

- Det ska bli väldigt spännande och jag kommer att satsa allt jag har för att visa att Erik fattade rätt beslut att ringa mig. Det ska helt enkelt bli skitkul, säger han.

Dessutom tvingas Köpenhamnsproffset Johan Wiland att lämna återbud på grund av en axelskada som han kände av under fredagens träning. Wiland säger att han känt av skadan under en period men att det förvärrades på sista träningen.

- Det känns trist och jag vet ännu inte hur länge jag måste vila. På det sättet är det okej att jag egentligen är semesterledig från fotbollen, men det är självklart aldrig bra tajming när sådant här händer, säger han.

Ersätter gör Helsingborgs Pär Hansson.

Publicerad 2013-05-28 kl 14:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons