Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Balanserad Andersson efter segern: ”Vi är bara halvvägs”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Sveriges mål i sportsändningen ovan.

Sverige slog Italien med 1-0.
Fast Janne Andersson var noga med att poängtera att inget är vunnet:
- Behöver inte jobba med den frågan, det är spelarna medvetna om.

Sverige vann playoff nummer ett mot Italien med 1-0 men det var inga större segerfirande. Inte heller tror Janne Andersson att han måste påminna spelarna om att det återstår en match.

- Det var det första spelarna talade om när de kom till omklädningsrummet. Spelarna var nöjda och glada över en bra match men det var inte samma känsla som efter en vanlig segermatch, säger Janne Andersson som berättar att fokus låg på att få i sig näring och vätska för att återhämta sig snabbt.

- Jag tror inte att jag kommer att behöva jobba med den här frågan överhuvudtaget, det är spelarna medvetna om.

- Vi är halvvägs i det här playoffet vilket är viktigt att poängtera. Vi har pratat mycket om att via mod och visa vad vi står för under hela VM-kvalet. Jag tycker att vi gör det i kväll och det är skönt att vi vinner matchen och även om det är en del små marginaler är det välförtjänt som vi vinner.

Janne Andersson hade inte koll på skadeläget men trodde att Albin Ekdal klivit av på grund av ljumsken. Marcus Berg blev utbytt för att inte dra på sig ett gult kort till.  

- Jag har inte sett alla duellerna, det var en fysisk kamp och en av nycklarna i matchen var att vi skulle gå in i dem. Jag tycker inte att vi blev favoriserade av domaren, det är roligt att säga när man vinner matchen så det inte är något man skyller på när man förlorar, säger Janne Andersson som gav fjärdedomaren några hårtorkar.

- Jag var arg men jag är alltid arg.

Publicerad 2017-11-10 kl 23:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons