Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Banan och socker räddade Antonsson: "Kacaniklic gav mig under matchen"

Mikael Antonsson gjorde första matchen efter magsjuka.
I andra halvlek var han nära att byta.
- Men jag fick socker och banan, säger han.

Mikael Antonsson gjorde bara en halv träning med landslaget innan matchen mot Ryssland på grund av att han haft magsjuka. I den andra halvleken var han helt slutkörd och nära att ge upp - men en banan och socker räddade mittbacken.

- Jag trodde inte att jag skulle ha 90 minuter i kroppen men det är så kul att spela. Nej, men man ger ju allt och jag fick krampkänning när det var en kvart kvar. Men jag lyckades få bort det. Jag fick lite socker och en banan. Jag har ätit som en jag vet inte vad i ett par dagar. Sedan gjorde jag en halvträning i går och det är det jag har gjort den här veckan. Jag var ganska utpumpad, säger han.

Var det Kacaniklic du fick bananen av när han kom in?

- Ja, han gav mig en liten banan.

Mikael Antonsson var inblandad i Rysslands 1-0-mål. Så här beskriver han situationen:

- Jag försöker nicka ner bollen till Kim och han kommer i duell, och de vinner duellen och sedan kommer "Granen" i duell och han puttar väl "Granen" lite där så man kan tycka att det är frispark, men så kommer de två mot två och jag försöker täcka bortre. Bollen gick mellan mina ben. Jag trodde inte att det skulle vara möjligt att den skulle kunna gå igenom där, men den snuddade båda vaderna och gick in i mål.


Publicerad 2014-10-10 kl 00:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons