POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Barrow bekräftar - tackar ja till spel för Sverige

Foto: SCANPIX

I går berättade förbundskapten Håkan Eriksson att Modou Barrow är positiv till spel i U21-landslaget. I dag bekräftar Barrow att han vill spela för Sverige.
- Det är matcher mot Serbien och Ryssland, säger Barrow till Östersunds-Posten.

Sedan Modou Barrow slog igenom för Östersund i superettan förra året med tio mål har det varit oklart vilket landslag han vill representera. I och med att han har medborgarskap i både Sverige och Gambia är han fri att spela för båda länderna.

I går kunde dock Fotbollskanalen berätta att Barrow är positivt inställt till spel med det svenska U21-landslaget, sedan förbundskapten Håkan Eriksson bekräftat det.

- Vi hade ett bra möte och han är positiv, det är han. Men vi tar ut vår nästa trupp först på fredag så egentligen vill jag inte kommentera så mycket mer än så, sa Eriksson då.

Men nu har Modou Barrow själv uttalat sig om saken, och han bekräftar då att han ska spela U21-matcherna om en dryg vecka.

- Det är matcher mot Serbien och Ryssland, säger han till Östersunds-Posten.

Men även om Barrow tackat ja till spel för U21 så poängterar han att något beslut om eventuellt A-lagsspel i framtiden inte är taget.

- Jag har fortfarande valmöjlighet om det blir Gambia eller Sverige när det handlar om A-lag senare. Så vi får se vad det blir.

Matcherna mot Ryssland och Serbien, som alltså kan bli Modou Barrows första i en svensk landslagströja, spelas på bortaplan den 27 respektive den 31 mars.

Publicerad 2015-03-18 kl 15:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå