Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Bekräftat: De fyra slåss om Lagrells jobb - kandidaterna klara

Som fotbollskanalen avslöjade vid nyår – dessa fyra personer slåss om Lars-Åke Lagrells jobb.
- Nu ska vi träffa dem i lugn och ro, säger valberedningens ordförande Börje Sandgren.

Redan före nyår kunde fotbollskanalen.se berätta om maktspelet kring vem som tar över ordförandeklubban i svenska fotbollförbundet. Flera inflytelserika falanger ställs emot varandra när Lars-Åke Lagrell lämnar posten våren 2012.

Bland annat står förre MFF-basen Bengt Madsen och IFK Göteborgs Gunnar Larsson bakom den förre elitdomaren Karl-Erik Nilsson, medan såväl förre Uefa-presidenten Lennart Johansson som flera andra förbundshöjdare hellre ser att Lars-Christer Olsson får jobbet.

På tisdagen presenterar SvFF öppet alla sina nominerade, och namnen överensstämmer med de som fotbollskanalen.se rapporterat om tidigare.

Utöver Karl-Erik Nilsson och Lars-Christer Olsson finns även SvFF:s vice ordförande Susanne Erlandsson och styrelseledamoten Jörgen Eriksson, med på listan över officiella kandidater.

- De fyra kandidaterna har samtliga accepterat att vi öppet redovisar vilka som är nominerade och som vi diskuterar vidare med inför årsmötet. Nu ska vi i lugn och ro träffa de fyra personerna för att höra vad de vill göra med vår fotboll och vi har till 15 februari 2012 på oss. Till det datumet ska vi lägga fram det alternativ till ordförande som valberedningen finner lämpligast till SvFF:s årsmöte att välja, säger Börje Sandgren till svenskfotboll.se.

Publicerad 2011-09-06 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons