Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
32v

Berg chockad över tränarens fängelsedom: "Tråkigt att höra"

Foto: Bildbyrån.

STOCKHOLM. I går dömdes Marcus Bergs klubblagstränare i Al-Ain, kroaten Zoran Mamic, till fängelse i fyra och ett halvt år.
Landslagsanfallaren blev chockad efter beskedet.
- Jag läste det på väg till träningen igår. Det var tråkigt att läsa, säger Berg.

Under onsdagen dömdes bland annat de kroatiska bröderna Zdravko Mamic och Zoran Mamic till fängelse. Anledningen är att Zdravko, som tidigare var president i Dinamo Zagreb, förskingrat miljontals kronor från klubben i samband med spelarförsäljningar av bland annat Luka Modric och Dejan Lovren, och för att ha gömt och undanhållit ytterligare flera miljoner i skatt.

Brodern Zoran Mamic, har tidigare varit tränare i den kroatiska klubben, och var under den gångna säsongen tränare för Marcus Berg i Al-Ain. Zoran Mamic dömdes till fyra och ett halvt års fängelse för sin inblandning. En dom som kom som en överraskning för landslagsanfallaren.

- Jag blev chockad när jag läste det på väg till träningen. Det var tråkig att läsa. Sen vet jag inte vad som kommer att hända, om det som skrivs nu stämmer. Vi får se när det kommer lite mer uppgifter, säger Berg.

Det måste vara lite oroligt?
- Ja, det är klart det är tråkigt. Han förlängde precis med klubben och det har fungerat bra. Vi hoppas så klart att det inte är sant det som skrivs.

Publicerad 2018-06-07 kl 16:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons