POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Berg på semester vid bränderna i Aten: "Det är helt sjukt"

Foto: Bildbyrån.

Kraftiga skogsbränder har krävt 74 människors liv i Grekland. 
Då är landslagsanfallaren Marcus Berg på semester i Aten. 
- Det är helt sjukt, säger han till Aftonbladet

I sommar har det sköljt en enorm värmebölja över stora delar av Europa, vilket resulterat i svårsläckta bränder på flera håll i kontinenten, liksom i delar av Sverige. Under natten till i dag, så drog två stora skogsbränder fram utanför Aten, vilket ledde till att både aska och rök tog sig in över den grekiska huvudstaden.

Den svenske landslagsanfallaren Marcus Berg är just nu på semester med sin familj i staden och kände förstås av kaoset, som hittills krävt 74 människors liv. 

- I går (måndag) var vi på stranden, plötsligt kom det ett stort rökmoln. Vi hade hört talas om bränderna, men förstod inte då omfattningen av dem, säger han till Aftonbladet.

- Det var först i morse när jag såg nyhetsrapporteringen som jag förstod hur stort det här var. Med så många dödade och skadade kom det som en chock. När jag spelade här upplevde jag att det var skogsbränder varje sommar - men det här är helt sjukt, fortsätter han.

Berg berättar vidare i intervjun att han fick bomma igen både fönster och dörrar till hans bostad för att förhindra att aska och giftig rök skulle komma in i bostaden, samtidigt som han, via sitt Instagram-konto, gav sitt stöd till människorna i landet. 

"Våra tankar och böner är med er, Grekland", skriver han på Instagram. 

Our thoughts and prayers are with you Greece ❤️ #prayforgreece🇬🇷

Ett inlägg delat av marcusberg9 (@marcusberg.9)

Publicerad 2018-07-24 kl 23:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå