Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Besviken Hamrén: "Fick tveksamma domslut emot oss"

PODGORICA. Sverige fick bara 1-1 i Montenegro.
Erik Hamrén var riktigt besviken:
- Klart missnöjd med oavgjort, säger förbundskaptenen.

Efter 1-1 mot Montenegro var det en riktigt irriterad Erik Hamrén till presskonferensen:

- Jag är besviken på resultatet. Jag fick frågan innan matchen om jag nöjd med oavgjort, men jag är klart missnöjd med oavgjort resultat, säger förbundskaptenen.
 
- Vi tar ledningen, håller dem från stora målchanser och har ett skott i stolpen, Albin har en jättechans, en tveksam straff, en tveksam avblåsning där vi gör ett mål och vi kan vinna matchen.

Domaren avgjorde?

- I dag fick vi tveksamma domslut emot oss, ibland har man dem med sig. Det var tveksamt, det känns tungt men kan inte säga att det är fel.

Hur såg du på straffen?

- Det är svårt att säga, kändes som om vi hade koll på situationen och jag tittade på domaren och det dröjde länge innan signalen kom. det var inte domaren som tog straffen, men vi borde ha rett ut den innan det blev straff.

Hur ser du på matchen?

- Spelmässigt, defensivt helt okej men vår offensiv är för ängslig. Det blir lätt så när vi har ledningen och har ett resultat att spela på. Det blir en annan rörelse och kvalitet efter 1-1 och skapar lägen.

Vad betydde det att Lustig blev skadad?

- Vi får göra ett byte som inte är planerat och får sämre möjlighet att göra byten taktiskt i andra halvlek. Jag var osäker på Zlatan 90 minuter och därför dröjde det sista bytet och det stökade till det.

Att flera spelare hela tiden söker Zlatan Ibrahimovic är inget som stör Hamrén:

- Vi försöker utnyttja honom så bra vi kan, tycker vi gör det bra. Ser jag inga problem med, vi har en forward.

Han orkade inte riktigt 90 minuter och mattades?

- Oh, ja, vi hade säkert utnyttjat många bättre med matchtränad Zlatan. Han gör en fantastisk insats. Jag ville inte ta ut Zlatan när det blev 1-1, han kan avgöra.

Spelar han mot Frankrike?

- Det får vi ta i morgon. Jag har inte pratat med någon av spelarna om det.

Hur ser du på EM-kvalet?

- Vi kan strunta om det som var under våren, det har vi pratat om, men under hösten är vi obesegrade och två tuffa bortamatcher där vi är ensamma om att ha tagit poäng i Wien. Om vi vunnit här hade varit en bra start, men det är okej. I dag kändes det som om vi blev rånade på möjligheten.

- Österrike har startat starkt. De har några tuffa bortamatcher nästa år, det är en öppen, jämn och tuff grupp. Tittar man spelmässigt har vi varit stabila defensivt men offensivt är jag inte nöjd, men vi har haft våran bästa spelare borta en längre tid och han gör en fantastisk insats i dag. En Zlatan i form hade vi avgjort på några på omställningslägena.

Publicerad 2014-11-15 kl 23:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons