Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Bjärsmyr om värvningen av Svensson: Jag ska spela

CARSON. Mattias Bjärsmyr var förberedd på Göteborgs värvning av Kalle Svensson.
Om det betyder flytt i januari återstår att se.
- Jag vill inte kommentera det, säger landslagsbacken.

IFK Göteborg förstärker mittförsvaret med Kalle Svensson. Något som betyder att Mattias Bjärsmyr hamnar lite trångt. IFK-backen har vägrat förlänga sitt kontrakt som går ut nästa vinter och Göteborg har svarat med att hota med bänken.
- Givetvis är det inte det optimala om det händer, man man kan inte tänka så som idrottsman, säger Bjärsmyr efter ett träningspass med landslaget i södra Los Angeles.

- Det är bara att bäste man får spela. Jag är med här och det är ett kvitto att jag gjort det bra. Jag ska vara bäst och ska spela.

Hur känns det att få beskedet om värvningen? - Det visste jag sedan innan. Ingen nyhet för mig. Jag fick höra för några dagar sedan. Bra värvning för IFK och av IFK, det tajtar till det ännu mer.

Om du nu tappar platsen inför U21-EM – hur ser du på det? - Är det så får man acceptera det, det är något klubben valt i så fall. Det är inte konstigt om det är jättejämnt, men jag tror inte det är så jättejämnt.

Du är överlägsen, helt enkelt? - Absolut inte så, men jag har svårt att se att man har samma spelstil och är så jämn.

- Det återstår att se hur de gör och vem de spelar med. Kalle har spelat mittfältare tidigare, jag ser det inte som så speciellt.

Kan det betyda att du flyttar i januari? - Det vill jag inte kommentera, det finns ingen anledning.

Finns det intresse? - Ta inte det med mig, ta det med min agent.

Om det dyker upp något – vill du flytta? - Jag har alltid haft som mål att bli utlandsproffs, och om det kommer nu och är något bra så gärna för mig.

Publicerad 2009-01-20 kl 01:02
Annons
Annons
Annons