Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Chippen om Zlatans spark: Ingen aning om vad som hände

På fredagsträningen sparkade Zlatan Ibarhimovic till Christian Wilhelmsson i samband med träningen.
- Vet inte vad som hände, säger han till fotbollskanalen.se.

I Sportbladets lördagstidning visas bilder på hur Zlatan Ibrahimovic sparkar Christian Wilhelmsson i ryggslutet. Sparken fick mycket uppmärksamhet, något som överraskar Wilhelmsson.
- Jag har ingen aning om vad som hände. Jag blev snarare väldigt förvånad när jag öppnade tidningen imorse – att det var en grej av det, säger han och menar att det bara var vanligt skoj.

Istället fokuserar han fullt på mötet med Moldavien där han hoppas på spel. Men sedan systemskiftet till 4-2-3-1 har konkurrensen ökat, tycker han.
- Eftersom vi bara spelar med en forward så är konkurrensen tuff. (Alexander) Gerndt och Johan (Elmander) kan ju också spela där så vi är många som slåss om de tre offensiva platserna.

Tror du på spel?
- Det är jämnt mellan platserna. Vi får se.

Mycket av förhandssnacket har handlat om huruvida Sverige ska slåss om förstaplatsen i gruppen eller om det är bättre om Holland vinner båda mötena med Ungern, seglar i väg i ledningen, men hjälper Sverige att ta andraplatsen. ”Chippen” säger att han inte har funderat på saken.
- Jag tänker inte så mycket på det. Jag tittar inte på tabellen match efter match. Jag koncentrerar mig på nästa match bara, det är enklare så.

Han medger att det sannolikt är Ungern som är huvudkonkurrent om andraplatsen. Matchen mellan Holland och Ungern gav bara svar redan var klara.
- Jag såg lite och när de har en bra dag så är det ett väldigt spelskickligt lag, precis som när vi mötte dem.

Vad tycker du om Ungerns insats?
- Mindre bra, men de mötte ju Holland.

Publicerad 2011-03-26 kl 19:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons