Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Dahlin tar inte på sig första målet: "Men kanske kan ta det andra"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Turkiet gör 1-0.

ANKARA. Sverige släppte in två mål.
Efter matchen menade Johan Dahlin att han kanske kunde räddat ett.
- Andra kanske jag kan gå ut och plocka, säger han.

Turkiet gjorde 1-0 efter bara två minuter. Mevlüt Erdinc stormade fram i straffområdet och nickade in bollen i mål och Johan Dahlin var chanslös. Målvakten fick förtroendet från start efter att Andreas Isaksson blivit sjuk och efter matchen menade han att det kanske hade gått att rädda det avgörande 2-1.

Ett bra vänsterinlägg nådde Olcan Adin som blev matchhjälte.

- Första kommer ju tidigt och det är aldrig roligt att släppa in mål så tidigt. Det ändrar ju matchbilden ganska mycket. Första kan jag inte göra något på. Bra inlägg, bra nick och det är ganska nära. Sedan får han en studs på den så det blir bra fart. Så det tycker jag inte, säger Dahlin.

- Andra kanske jag kan gå ut och plocka om jag har det i mig, men jag har inte spelat match på en månad, men det är lätt att stå och säga så. Men det är väl det jag känner att jag kunde göra. Men nicken kunde jag inte göra så mycket på. Jag är ganska nära att ta den. Om det är något så kanske man kan gå ut och locka inlägget men man behöver spela matcher och ha det i sig.

Andra inlägger kom väl i ytan mellan dig och mittback där den som slår vill träffa?

- Exakt och det är det som är lite svårt, speciellt när man inte har spelat på en stund. Det är ett bra inlägg, men jag ska gå hem och titta på det. Känslan när den gick in var att jag kanske kunde ha gått ut och boxat bort den.

Publicerad 2014-03-06 kl 06:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons