POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Därför är Bahoui inte med i landslaget: "Hamrén har pratat med Alm"

Foto: SCANPIX

UPPLANDS VÄSBY. Nabil Bahoui är inte med i A-landslaget till EM-kvalmatchen mot Moldavien och träningslandskampen mot Iran.
- Jag har haft lite problem under försäsongen, säger Bahoui till Fotbollskanalen.

AIK-stjärnan Nabil Bahoui missade träningsmatchen mot Åtvidaberg på grund av besvären som han har haft under försäsongen - och nu blir det alltså heller inget spel i landslaget, trots att han varit med i de senaste trupperna.

- Jag fick problem i Dubai på träningslägret. Det var under någon träning som det högg till lite i låret och jag var borta tio dagar. Sen kom jag tillbaka och i en träningsmatch mot AFC drog det till igen. Det var samma skada, men inte lika farligt som första gången, säger yttermittfältaren till fotbollskanalen.se. 

- Men jag är inte så orolig över det. Jag missar landslaget och matchen mot Åtvidaberg, men jag tränade för fullt i går och det är bara att trumma på fram till premiären nu.

Skulle du ha varit med i landslaget annars?
- Jag vet inte, jag snackade med Hamrén (Erik, förbundskapten) och han har pratat med Alm (Andreas, tränare AIK). Så som det sett ut, att jag inte spelat så mycket matcher så är det fullt förståeligt. Det är inga konstigheter.

Jobbigt att få den här hackiga försäsongen?
- Många säger att det är viktigt att ha en bra försäsong. Förra året var inte min försäsong bra, men gick ganska bra ändå. Det viktigaste är att konditionen sitter där till premiären. Jag tränade för fullt i går och kände ingenting. Det är inga problem, avslutar Bahoui.

Publicerad 2015-03-23 kl 12:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå