POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
42v

Därför nobbade Lindelöf media: "Hoppas alla kan respektera det"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Sveriges seger mot Mexiko i spelaren ovan. Kommentatorer: Chris Härenstam och Glenn Strömberg, SVT.

GELENDZJIK. Efter att ha nobbat media - nu gör Victor Nilsson Lindelöf intervjuer igen.
- Jag har bara velat fokusera på VM och att göra det så bra som möjligt för laget och för mig själv, säger han.

Landslaget har varit i Ryssland i 17 dagar och under den tiden har inte Victor Nilsson Lindelöf gjort några intervjuer. Landslagschefen Lasse Richt menade att det är viktigt att lyssna på vad varje spelare vill och Pontus Jansson berättade att det är så som Lindelöf vill ha det, att han vill gå in i sin värld och fokusera på matcherna.

På torsdagen, dagen efter 3-0-segern mot Mexiko valde dock Victor Nilsson Lindelöf att tala med media igen.

- Det har bara blivit så. Jag gjorde mycket media innan VM och jag kände nu till VM att jag ville gå in i min lilla bubbla och försöka ladda upp batterierna och göra det så bra som möjligt för laget och för Sverige. Det var mest det. Att jag ville fokusera och göra det så bra som möjligt, säger han.

Störs du av saker utifrån när du är i den här bubblan?
- Nej, ingenting.

Varför är det viktigt?
- Det är viktigt för mig att gå in i den bubblan och fokusera på det som är viktigt och det är fotbollen. Jag känner att det passade mig bäst och jag hoppas att alla kan respektera det för vi är här för att spela fotboll och nu står jag här i dag.

- Det är inget speciellt utan jag har bara velat fokusera på VM och att göra det så bra som möjligt för laget och för mig själv.

Lindelöf var på bra humör och pratade om glädjen över att ha vunnit gruppen och avancerat till slutspel. Mittbacken har gjort två starka insatser vilket han berättade har uppmärksammats av klubblaget Manchester United där tränaren José Mourinho har skickat sms och grattat.

Publicerad 2018-06-29 kl 08:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå