Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Därför var inte Henke Larsson på galan - sur på förbundet

Det var stående ovationer för Henrik Larsson på årets fotbollsgala. Men själv var han inte på plats.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är han sur på förbundet på grund av att han måste börja från början i sin tränarutbildning.

Henrik Larsson vill bli tränare men gärna slippa att starta sin utbildning från allra början. Han anser att hans meritlista som spelare är en grund för att han ska kunna stega in som tränare tidigare. Det har förbundet nobbat och enligt uppgift till fotbollskanalen.se så var det just därför Larsson inte var på plats och mottog stående ovationer på årets fotbollsgala. En gala och hyllning som gick av stapeln i Malmö - sex mil från Larssons Helsingborg.

Larsson, som avslutat sin spelarkarriär, hyllades ståtligt under galan med ett svep som visade bilder från hans tid som spelare. Det avslutades sedan med en mäktig stående ovation - men alltså utan att hjälten själv var på plats.

Det sker samma dag som Erik Hamrén presenterade Marcus Allbäck, som inte heller har någon tränarutbildning, som sin assistent i matchen mot Italien. Hamrén öppnade även för en förlängning med Örgrytespelaren.

Den förre Celtic-spelaren Larsson har sagt att han ska gå en tränarutbildning i Skottland då den utbildningen är betydligt kortare än den svenska.

PIERRE MATTEONI
OLOF LUNDH

Publicerad 2009-11-10 kl 00:19
Annons
Annons
Annons