Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Dumaz vs Larsson - öppen kamp om högermittfältsplatsen

Sebastian Larsson anser att platsen som höger mittfältare är öppen.
Jimmy Durmaz håller med:
- Det är så det ska vara, säger han

I playoff mot Danmark startade Jimmy Durmaz på platsen som höger mittfältare i den första matchen och Sebastian Larsson i den andra. Mot Turkiet körde Durmaz första halvlek och Larsson andra. 

- Det är klart att det är en kamp om den, men det är så det är. Det är kamp om alla platser. Om inte någon gör det bra så kommer någon annan och knackar på dörren. Det är så det ska vara. Men jag känner mig ganska trygg, känner mig i bra form, har haft en kanonsäsong bakom mig och det är bara att fortsätta visa framfötterna i landslaget. Jag vet vad jag kan och Erik vet var han har mig, säger Durmaz till Fotbollskanalen.

Efter matchen mot Turkiet sa Sebastian Larsson att han tycker att platsen är öppen.

- Ja det tycker jag att den är. Det finns en del platser som är öppna i laget och så ska det vara inför ett slutspel. Mot Danmark vet jag att då använde Erik två typer av spelare på kanten, en typ i första matchen och en typ i andra. Det är så man måste kunna göra beroende på motstånd, sa han då.

Ni har väl lite olika kvaliteter?
- Ja det är klart att vi har. Vi är väldigt olika typer av spelare. Absolut. Och det måste du ha i en trupp.

Så här säger Jimmy Durmaz:
- Jag är en offensiv spelare och den platsen jag har i klubblaget och här i landslaget skiljer sig väldigt mycket. Jag får vara mycket mer offensiv i och med att vi har bollen mycket mycket mer i klubblaget på ett annat sätt än vad vi har i landslaget. Så jag har varit tvungen att förbättra min defensiv och det tycker jag satt bra mot Danmark och mot Turkiet. Så det känns jättepositivt.

Vem ska spela?
  • Jimmy Durmaz
  • Sebastian Larsson
  • Någon annan
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2016-03-28 kl 07:45

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER