Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Durmaz ses inte som en startspelare "Kommer nog ändra sig om jag dominerar varje träning"

Foto: Bildbyrån

Janne Andersson ser inte Jimmy Durmaz som en startspelare.
Men mittfältaren vill ändå ta en plats.
- Dominerar jag varje träning så tror jag att han kanske kommer ändra bild, säger han.

Efter en och en halv månads skadefrånvaro är Jimmy Durmaz tillbaka i träning och när landslaget tränade på Friends Arena körde mittfältaren för fullt. Innan passet sa Janne Andersson att han inte ser Durmaz som en startspelare på grund av att han har varit borta ett tag - men mittfältaren vill motbevisa sin förbundskapten.

- Vi har haft ett bra snack. Vi vet var vi har varandra. Han har sagt att han inte ser mig som en startspelare men att jag är väldigt viktigt och kan komma in och förändra en matchbild. Sedan får vi se hur träningarna går. Jag är här för att få spela och kommer att göra allt för att få spela. Jag kommer att förbereda mig för att få starta, sedan vet jag hur förutsättningarna är. Men om jag går ut och dominerar varje träning så tror jag att han kanske kommer ändra bild av det, säger Durmaz.

- Jag förstår Janne. Det är inte så att jag har sagt till honom att va fan håller du på med? Jag förstår ju själv, jag har inte spelat fotboll på fem veckor. Nu har jag bara tränat med laget i en vecka. Jag är ingen utomjording som är bäst i världen och ska komma in och spela direkt från start. Klart att jag vill det men det är som det är. Jag vet hur förutsättningarna är.

Hur känner du dig?
- Kroppen känns bra. Nu efter träningen känner jag inte av något efter ljumskskadan. Jag har tränat på i en vecka och känner ingenting.

Är du redo att starta?
- Det är klart. Annars hade jag inte varit här. Får jag starta så är jag världens lyckligaste och kommer att göra så bra jag kan.

Dålig tajming på skadan va?
- Så klart. Jag hade en väldigt fin form i klubblaget. Såg verkligen fram emot landskamperna senast och att få komma hem och visa att man var i riktigt bra form. Så fick man den skadan. Det var tufft.

Publicerad 2017-11-06 kl 22:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons