Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Efter den stora oron - förbundet kallar till pressträff

Foto: Scanpix

Friends Arena

Oro för ekonomin i Svenska Fotbollsförbundet är stor.
Nu kallar förbundet till pressmöte för att berätta om planerna för verksamheten.
– Vi har grepp om situationen och vi arbetar intensivt med att hitta förbättringsåtgärder, säger Sune Hellströmmer till fotbollskanalen.se.

Svenska fotbollsförbundet har det tufft med Friends Arena och det är enligt både Ekot och Idrottens Affärer oklart om man verkligen sålde en tredjedel av sitt ägande i Nationalarenan till Folksam.

Fotbollskanalen.se har pratat med flertalet distrikt runt om i landet och många har uttryckt stor oro kring förbundets ekonomi.

– Så här kan det inte fortsätta, säger Johan Johqvist, ordförande i Hallands FF, till fotbollskanalen.se.

Fotbollskanalen.se pratade under måndagskvällen med Sune Hellströmmer, som är förbundets ansvarige för Friends Arena. Han sa att förstod oron, men hävdade samtidigt att man inte gjort något fel.

Vad kan man konkret förändra?
– Det talar vi om när så satt säga vet att vi har någoting att säga som är sakligt och har ett stabilt innehåll, sa Hellströmmer.

Några timmar senare kom ett pressmeddelande om att Svenska fotbollsförbundet kallar till pressträff under tisdagen för att ”berätta om planerna framåt för verksamheten på Friends Arena.”

Sune Hellströmer (Svenska Fotbollförbundet), Karl-Erik Nilsson (Svenska Fotbollförbundet), Pehr Granfalk (kommunstyrelsens ordförande Solna stad) och Thomas Perslund (vd Friends Arena) kommer medverka.

Publicerad 2014-03-17 kl 22:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons