Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Efter fiaskona - Hamrén dumpar Wendt och Safari: "Inte nivån jag önskade"

Varsin plattmatch gör att Behrang Safari och Oscar Wendt har förlorat sina landslagsplatser:

Behrang Safari var ordinarie i landslaget fram tills förlusten mot Holland där han kastade ett inkast till en motståndare som resulterade i ett baklängesmål. Därefter petades han från vänsterbacken.
In kom Oscar Wendt – men nu petas han också efter en dålig insats mot Ungern.
- Jag började med att satsa på Behrang (Safari) som fick ett par matcher. Han var okej, men höll inte den nivå jag önskade. Sen fick Oscar (Wendt) chansen att spela vänsterback, han var okej men inte den nivån jag önskade, sade Hamrén på tisdagens presskonferens.

- Jag har pratat med bägge två. Jag tror alla spelare vill spela men de förstod mina synpunkter. Självklart är de besvikna men har förståelse.

- Jag tror fortfarande på dem och jag tror att de kan nå den nivå jag önskar, men då krävs det att man spelar i sitt klubblag och det gör de inte nu. Det är positivt med Martin Olsson som får mycket speltid i sin klubb även om han inte spelar ytterback. Pierre Bengtsson gör det bra i FCK som är Skandinaviens bästa lag.

På frågan hur han såg på vänsterbacksplatsen i ett längre perspektiv så var det fokus på nuet.
- Det är svårt att veta vad som händer nu, jag har tagit ut det lag jag tror är bäst för att vinna de här två matcherna.

Publicerad 2011-09-27 kl 15:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons