Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Efter hjärnskakningen - får vila hela säsongen

Foto: SCANPIX

Efter flera hjärnskakningar är säsongen över för Elina Johansson den här säsongen.
- Det känns otroligt tungt att lämna innan att ha fått chansen att spela på Tunavallen, säger hon till klubbens hemsida.

Efter två säsonger i Hammarby var det tänkt att Elina Johansson skulle stärka upp Eskilstuna United den här säsongen. Men så blir det inte. Sviterna av en hjärnskakning från februari i år - som var en av flera de senaste säsongerna - gör att Johansson tvingas stå över hela den här säsongen.

Därför har parterna kommit överens om att bryta kontraktet.

- Det känns otroligt tungt att lämna innan att ha fått chansen att spela på Tunavallen inför den fantastiska publiken och med detta fantastiska lag. Jag måste dock lyssna på läkarna och avstå från spel denna säsong, det känns inte rätt att stanna kvar en hel säsong och inte kunna bidra på planen, säger Elina Johansson till Eskilstunas hemsida.

Eskilstuna Uniteds sportchef och huvudtränare Viktor Eriksson:

- Ett tufft beslut, framförallt för Elina själv, men jag är övertygad om att det är rätt beslut i rehabiliteringsprocessen. Vi hoppas alla att Elina blir kvitt sina besvär efter hjärnskakningarna så snabbt som möjligt och får en fungerande vardag, säger han.

Publicerad 2016-06-06 kl 09:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons