Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Efter petningen - Källström tackade nej till landslaget: "Får se hur det blir i september"

Foto: SCANPIX

Rasmus Elm stoppas på grund av blodpropp.
Då ville Erik Hamrén ta in petade Kim Källström.
– Men efter samtalet med honom blev vi eniga om att han ska stå över den här samlingen, säger Hamrén.

När Erik Hamrén tog ut landslagstruppen till matchen mot Norge bjöd han på en riktig skräll. Kim Källström som varit en given landslagsspelare sedan 2001 petades. Men på söndagen lämnade Rasmus Elm återbud på grund av att han drabbats av en blodpropp i ena vaden. Då ville Hamrén ha in Källström.

– Självklart var min första kontakt till Kim. Men efter vårt samtal blev vi eniga om att han ska stå över den här samlingen. Vi får se hur det blir i september. Det är svårt att säga just nu, det återstår att se, säger Hamrén.

Tackade han nej?

– Jag vill inte gå in på varför. Varför jag inte tog ut honom första gången har jag motiverat. Jag hoppas att han ska få speltid i klubblaget.

– Kim var förstaval under våren fast han hade fått lite speltid i klubblaget. men det syntes senast att han inte uppfyller kraven jag vill ha. Jag fick byta honom i båda matcherna, han tog slut. Därför vill jag titta på andra alternativ den här samlingen. Pontus är en väldigt viktig spelare mot Irland.

– Efter samtalet med Kim tänkte jag på Samuel, men jag kallade in Hiljemark, en spelare jag tror väldigt mycket på. Han var med och tränade i juni och gjorde ett väldigt bra intryck.

Publicerad 2013-08-12 kl 14:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons