POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Ekdal stod över träning inför England: "Ska inte vara någon fara"

Foto: Bildbyrån/TV4

Albin Ekdal vid sidan om träningen inför matchen mot England.

Sverige tränade i dag inför kvartsfinalen mot England - men utan Albin Ekdal som stod över efter en stukning.
- Men enligt vår läkare ska det inte vara någon fara, säger assisterande förbundskapten Peter Wettergren efter träningen.

I den andra halvleken i Sveriges åttondelsfinal mot Schweiz landade Albin Ekdal snett med foten efter en nickduell och var nära att byta. Efter slutsignalen berättade han att det rörde sig om en stukning.

På Sveriges träning dagen efter åttondelsfinalen tränade landslaget utan Ekdal som inte var ombytt till fotbollsskor utan stod vid sidan om.

- Det jag hörde innan och efter träningen var att han körde lite rehab inne i dag för att han vrickade sin fot lite. Enligt vår läkare ska det inte vara någon fara. Jag hoppas att han tränar för fullt på fredag, säger assisterande förbundskapten Peter Wettergren efter träningen.

En som inte kommer komma till spel mot England är Mikael Lustig, som drog på sig en varning mot Schweiz och är avstängd.

- Vi har två spelare på varje position. När vi har bytt under matcherna förut har det inte varit några problem. Alla vet hur de ska agera och hur vi spelar. Jag har 100 procent förtroende för den som kommer in på hans plats, säger Wettergren.

Publicerad 2018-07-04 kl 17:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå