POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
1v

England hyllar Sverige – pekar ut två spelare: ”Asllani och Jakobsson är väldigt bra"

Foto: Bildbyrån

NICE. England hyllar Sverige - och tycker att två spelare sticker ut.
- Jag tycker verkligen om Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson, säger Karen Carney.

Sverige och England möter varandra och ett VM-brons står på spel. Inför matchen berömmer Phil Neville det svenska laget.

- Ett väldigt bra lag. Taktiskt bra. Fysiskt bra. En bra tränare, säger Phil Neville innan han kommer in på lagens möte i november när Sverige vann med 2-0.

- Jag har haft det här jobbet i 18 månader. Sverige är det laget som har slagit oss mest ordentligt. Om jag hade fått välja ett lag som jag inte vill möta så hade jag tagit något från Skandinavien. Norge, Sverige, Danmark är alltid svåra att möta.

Yttern Karen Carney är också imponerad av Sverige, och hon nämner två spelare som har imponerat extra.

- Asllani och Jakobsson gillar jag verkligen. De är bra med boll och kreativa. Magdalena Eriksson spelar jag med i Chelsea, hon är också bra och jag är imponerad av hennes mentalitet. Hedvig har jag också spelat med och hon håller världsklass, säger Carney.

Phil Neville:

- De individuella spelarna som Karen nämnde är bra. Sveriges mentalitet imponerar. Se på sättet som Sverige firar sina mål, man gör det tillsammans. Deras laganda är stark.

Bronsmatchen mellan Sverige och England på lördag sänds på TV4, C More Live och kan streamas på cmore.se. Sändningen börjar 16.00.

Publicerad 2019-07-06 kl 07:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå