Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Enkelt för nya U21-landslaget - Moberg Karlsson glödhet

Foto: Scanpix

Det nya U21-landslaget hade inga problem med att vinna mot Ryssland under fredagen. David Moberg Karlsson fortsätter vara glödhet och gjorde två av målen i 4-0-segern.
- 4-0 är bra, en skön första vinst med laget. Men det är det disciplinerade försvarsspelet som banar vägen för resultatet, säger förbundskaptenen Jens Gustafsson till förbundets hemsida.

Det blev en relativt enkel resa för Sverige under nye tränaren Jens Gustafssons först match som förbundskapten. David Moberg Karlsson fortsätter att visa storform och följde upp sina mål i den danska ligan (tre helger i rad) med ytterligare två mål för blågult i dag.

Arber Zeneli och Kerim Mrabti gjorde de övriga två målen för Sverige.

- Tycker vi har ett disciplinerat försvarsspel i 90 minuter som lägger grunden för segern. Men vi ska vara glada att vi reder ut ett par tillfällen i början där vi slarvar i passningsspelet och bjuder Ryssland på ett par lägen, säger Jens Gustafsson förbundets hemsida.

Nästa match spelas mot Norge på tisdag.

Sveriges lag: Jesper Johansson - Jesper Manns, Jacob Une Larsson, Sebastian Starke Hedlund, Adam Lundqvist - David Moberg Karlsson, Jesper Karlström, Melker Hallberg, Arber Zeneli - Kristoffer Peterson, Kerim Mrabti.

Publicerad 2015-03-27 kl 18:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons