POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Erdal Rakip om U19: "Kan inte bara avsluta med en poäng, vi ska gå för vinst"

Foto: TT

Malmö-talangen Erdal Rakip menar att man måste bevisa i sista matchen att man är bättre än vad tabellen visar.
- Vi ska i alla fall ha en vinst, säger mittfältaren till Fotbollskanalen.

Inför morgondagens avslutande match mot Ryssland menar Erdal Rakip att det är viktigt att åtminstone avsluta Elite Round med en seger. I matchen mot Belgien var det små tillfälligheter som avgjorde, men berömmer deras sätt att hantera de 90 minuterna.

- Jag tycker vi spelade bra, speciellt i första halvlek. Hade vi haft lite tur hade vi kunnat leda med 1-0 eller 2-0. Istället gör vi ett självmål och går nedåt istället för uppåt. När de får in sitt andra mål blir allt svårt. Det är jobbigt att gå upp och göra tre mål, alla vet att det är jobbigt så det blev bara lite långbollar, säger mittfältaren.

- Saken är om vi hade gjort 1-0 hade vi bara avvaktat som de gjorde mot oss och satsat på omställningar. De spelade bra, väntade in oss och hade snabba yttrar och stack på kontringar. Vi var tvungna att gå framåt och då kom ytorna till dem, säger 19-åringen.

Rakip menar att det gäller att njuta av matchen som är kvar och ge allt för att rädda hedern mot gruppledarna Ryssland.

- Det är tråkigt att åka ut, men vi har en match kvar och det är bara att gå ut och ha kul på planen. Man kan inte bara avsluta med en poäng. Vi kommer gå ut för att vinna matchen, i alla fall att vi får en vinst. Vi har snackat om det och vi ska göra allt för att vinna sista matchen, säger Erdal Rakip till Fotbollskanalen.

Publicerad 2015-03-31 kl 06:29
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå