POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Erik Hamrén grämer sig över VM-missen i nya landslagsbloggen: ”Fan… Vi skulle ha varit med här”

Foto: SCANPIX

Erik Hamrén är först ut i förbundets nya landslagsblogg. Där får alla förbundskaptener och ledare för de olika landslagen dela med sig av sina tankar.
- Vi tycker att det är bra för att skapa förståelse och inblick, säger landslagets presschef Niklas Bodell till fotbollskanalen.se.

 

I förbundets nya landslagsblogg får förbundskaptener och ledare kring de olika landslagen skriva och berätta om hur vardagen ser ut i sitt yrke. Först ut är herrlandslagets förbundskapten Erik Hamrén. Och han grämer sig över att man inte lyckades kvalificera sig till VM i Brasilien.
”Åtta dagar och 20 matcher. Mer än 1800 minuter VM-fotboll, mer än ett dygn. Och 60 fullträffar. Fan… Vi skulle ha varit med här!!” skriver Hamrén.

Syftet med landslagsbloggen är att ge en utökad inblick i hur de olika ledarna tänker och tycker. Landslagets presschef Niklas Bodell:
- Det öppnar och gläntar på dörren ytterligare för hur livet eller verksamheten kring landslagen fungerar och det tycker vi är bra för att skapa förståelse och inblick, säger han till fotbollskanalen.se.

Under sommaren gästspelar Erik Hamrén som expert i SVT:s studio. I landslagsbloggen skriver han om den kritik som riktats mot honom, en kritik som han tycker är rättfärdigad.
”Med all rätt. Jag kände mig väldigt obekväm och osäker i början och tyckte inte själv att jag var särskilt bra heller” skriver Hamrén som nu känner att han växt in i rollen.

Bloggen kommer att följa med såväl herr- och damlandslaget under hösten när det är EM-kval och VM-kval.
- Det ger en tydligare och bättre bild av landslagens verksamhet, säger Niklas Bodell.

Bloggen hittar du här!

Publicerad 2014-06-19 kl 16:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå