POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
2v

Eriksson: "Vi är extremt ambitiösa"

Foto: TT Nyhetsbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Magdalena Eriksson kommer göra sin första tävlingsmatch för säsongen mot Lettland.
Inför matchen berättar hon också om hur landslaget ska ta nästa steg. 
- Vi gjorde det otroligt bra i VM men vi alla känner att det finns saker vi kan göra bättre, säger backen till TV4. 

Magdalena Eriksson som till vardags spelar i Chelsea har inte hunnit spela någon ligamatch med klubben, serien startar nämligen den sjunde september.

- Jag fick några veckor ledigt efter VM vilket var väldigt skönt för mig mentalt och även fysiskt såklart. Det här blir min första tävlingsmatch som känns otroligt så jag är taggad, säger hon inför Lettlandsmatchen. 

Hon har tränat lite både som vänsterback men även som mittback då Nilla Fischer saknas på grund av problem med hälsenan.

För att landslaget ska kunna etablera sig som en guldkandidat i alla turneringar menar Eriksson att laget inte kan nöja sig eller slappna av.

- Det handlar om att man inte slår sig till ro. Vi gjorde det otroligt bra i VM men vi alla känner att det finns saker vi kan göra bättre. Vi var inte perfekta i VM heller. Vi måste titta och jobba på detaljerna för att bli ännu bättre, säger 25-åringen.

Ni är inte nöjda med att vara bronshjältarna för alltid?
- Nej, absolut inte. Vi har ett nytt mästerskap redan nästa sommar (OS), vi har ett EM-kval nu. Det kommer nya mål hela tiden och det här laget slår sig inte till ro. Vi är extremt ambitiösa som lag och vi vill mer, säger Eriksson. 

Publicerad 2019-09-02 kl 18:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå