Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Europaspel ändrar landslagets schema: "Hoppas det finns en acceptans"

Foto: SCANPIX

Till landslagssamlingen i mars frångår Erik Hamrén och kompani rutinen att presentera truppen sex dagar innan de träffas. Anledningen är Europaspelet.
- Erik vill avvakta Champions League och Europa League-omgångarna som spelas där innan han slutligen bestämmer sig, säger presschefen Niklas Bodell till Fotbollskanalen.

Det blir en mindre ändring i landslagets schema i slutet på mars jämfört med hur det brukar se ut. Normalt brukar truppen presenteras sex dagar innan en samling startar. Inför EM-kvalmötet med Moldavien den 27 mars tas truppen dock ut tre dagar i förväg. Europaspelet är anledningen till det.
- Erik vill avvakta Champions League- och Europa League-omgångarna som spelas där innan han slutligen han bestämmer sig, säger presschefen Niklas Bodell till fotbollskanalen.se.

- Jag hoppas att det finns en acceptans för det. Det är ett förbundskaptensbeslut och handlar om att han ska känna sig så trygg han bara kan. Men det handlar också om att det kan tillkomma skador på spelare som är tilltänkta till truppen i de Europa-omgångarna.

Publicerad 2015-02-03 kl 14:04

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER