Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Experten om skrällelvan: "Ett bra lag"

Samuel Holmén, Adam Johansson och Rasmus Elm är skrällarna i den svenska elvan mot Portugal. Expertkommentatorn Pontus Kåmark tror på laget.
- Det är ett bra lag, säger han till fotbollskanalen.se.

Den kanske största överraskningen i elvan är att Adam Johansson tar vänsterbacksplatsen i stället för luttrade veteranen Erik Edman. IFK-backen slängs rätt in i hetluften och ställs förmodligen mot en Simao i storform. Pontus Kåmark, tidigare landslagsback - nu expertkommentator, tycker att snabbe Johansson är ett bra val av Lagerbäck.
- Det kommer att vara en svår match och han kommer att vara nervös. Men lyckas han bra i den här matchen har han visat att han håller på den här nivån. Simao har snurrat med både Reals och Barcas backlinje den senaste tiden. Kanterna känns som nyckeln. Kan Adam och Micke (Nilsson reds.anm) göra det bra har vi chans, säger Pontus Kåmark.

På mittfältet går Samuel Holmén och Rasmus Elm in. Enligt vad fotbollskanalen.se erfar dras Chippen fortfarande med den skada som stoppade honom från träning tidigare i veckan.
- Holmén var ju bra senast och har snabbheten mot den här typen av motstånd.

När det gäller Elm tror Kåmark att Lagerbäck valt honom för överraskningseffekten.
- Det är väl inkasten och sånt. Sedan får man inte lite längd i laget. Det kan skrämma vid fasta situationer.

Den ende Kåmark känner saknas är Birminghams Sebastian Larsson.
- Jag har rapporter från England som säger att han går bra. Och det är möjligt att han kommer in, han ska vara i bra form.

Publicerad 2009-03-28 kl 15:47
Annons
Annons
Annons