POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
42v

Förbundet ligger på Fifa om biljetter: "Enormt många som hör av sig"

Foto: Bildbyrån

Sverige möter Schweiz i åttondelsfinal och många svenska fans vill åka ner och se matchen. 
Men svenska fotbollförbundet har ingen information om när nya biljetter släpps till matchen.
- Det är enormt många som hör av sig, säger SvFF:s biljettansvarige Lena Danielsen till Fotbollskanalen. 

Sverige tog sig vidare till åttondelsfinal i VM efter en övertygande seger mot Mexiko. Där väntar Schweiz och matchen kommer att spelas i Sankt Petersburg, men än så länge har svenska fotbollförbundet ingen information om när nya biljetter till matchen släpps.

På sin hemsida skriver förbundet att de är i kontakt med Fifa om biljettsituationen men att de hittills inte har fått något besked om eller när det släpps fler biljetter till matchen.

- Det vi vet just nu är att eventuella biljetter på fifa.com och jag tror att de har släppt några redan nu. Vi har fått indikationer på att några har lyckats köpa biljetter, men det finns inga besked kring hur många eller när Fifa släpper fler biljetter, säger förbundets biljettansvariga Lena Danielsen till Fotbollskanalen. 

Förbundet råder svenska fans som vill se matchen att ha koll på Fifas biljettsida och att när de har mer information kommer det att kommuniceras ut på deras hemsida.

Danielsen berättar att hon haft mailkorrespondens med Fifa hela dagen, men att beslut om hur många biljetter som släpps ännu inte är klart. Men intresset hos de svenska fansen är stort.

- Det är enormt många som hör av sig och det är jätteroligt. Vi hoppas verkligen att det ska komma loss fler biljetter. Min telefon går varm. Intresset är enormt och det är lika högt tryck på kansliet i Solna, säger hon. 

Publicerad 2018-06-28 kl 13:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå