Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
48v

Forsberg dominerade mot Italien: "Jag gjorde min grej"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Sveriges segermål mot Italien i sportsändningen ovan.

Sverige besegrade Italien.
Emil Forsberg är inte överraskad.
- Jag blir inte chockad över något längre, säger han.

Emil Forsberg var en av flera som gjorde en bra insats när Italien besegrades med 1-0. Den svenske mittfältaren bjöd på flera fina dribblingar och efter matchen var en norsk reporter imponerad och sa "du dominerar mot de italienska stjärnorna - var det en av dina bästa landskamper?"

- Det vet jag inte. Jag tänker inte så. Men det var kul. Jag gick ut och hade roligt och gjorde min grej. För mig är det inget annat än att gå ut och ha kul. Sedan händer det som händer. Jag tycker att hela laget gjorde en väldigt bra insats. Vi ska vara nöjda. Jag borde ha gjort ett mål, annars var det okej, säger Forsberg.

Är du överraskad över att ni var så bra som ni var?- Nej. Jag blir inte chockad över något längre. Jag tycker att vi har visat under hela kvalet vad vi kan göra och vilka vi kan slå. Italien är ett fantastiskt lag men vi slår Italien hemma på Friends och vi är faktiskt bra. Vi är inte en underdog så som kanske alla vill få det till. Vi ska vara stolta över vår insats och vi vann välförtjänt.

Vad tyckte du om Italien?
- Italien är ett bra lag med många världsspelare men när vi gör saker rätt så är vi jäkligt bra och det har vi fokuserat på under hela veckan och det såg man i dag.

Publicerad 2017-11-11 kl 09:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons