Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
2v

Förväntningarna var höga – men Aiesh besviken på sin insats: ”Kunde gjort bättre"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från matchen.

DOHA. Janne Andersson hoppades på Hosam Aiesh.
Men efter 0-1 mot Finland var yttern besviken.
- Jag kunde ha gjort en betydligt bättre match, säger Aiesh.

Inför Sverige match mot Finland var det en del förväntningar på Östersunds kvicke ytter Hosam Aiesh. Janne Andersson hade gett honom en del beröm och såg fram emot att se honom landslagsdebutanten. 

Men Aiesh hade, precis som flera andra lagkamrater, svårt att imponera när Sverige förlorade med 0-1. Efteråt var han besviken på sin insats.

- Jag kunde visa någon gång vad jag har för kvaliteter men jag kunde ha gjort en betydligt bättre match. Men så är det ibland, man kan inte alltid vara på topp. Det är bara att fortsätta och jobba på så kommer det, säger Aiesh.

- Det är en del faktorer som spelar in. Man måste tänka på att vi inte har haft någon försäsong. Så det var rätt jobbigt. Jag fick kramp efter 70 minuter. Det var jobbigt. Sedan nya spelare och nytt spelsätt. Men det är så det är. Det var ändå kul.

Sverige var rejält tillbakatryckta i den första halvleken men spelade upp sig i andra.

- Det funkade inte för oss i första halvlek. Vi var lite rädda. Men sedan gick vi ut i andra halvlek och spelade betydligt bättre och hade chanser att göra mål på, men tyvärr gjorde vi inte det, säger Aiesh.

Hoppas du få starta mot Island?
- Ja, faktiskt. Det hade varit kul att få spela mot Island. Jag känner mig fräsch och skulle lätt kunna spela en till match.

Publicerad 2019-01-08 kl 21:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons