Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Fotbollskanalens spelarbetyg – Maestro och Wendt bäst

GÖTEBORG. Sverige klarade 0-0 mot Tyskland.
I en match där alla svenskar backade – och man hade noll skott på mål.


Daniel Majstorovic
Den rutinerade mittbacken var bäst i backlinjen. Stod oftast rätt och fick in ett ben eller en skalle när det hettade till.

Oscar Wendt
Fick starta som vänsterback och klev över till höger när Safari kom in. Var en av de bättre och gjorde en insats som gav mersmak: släppte inte förbi mycket och stod för inspelet till bästa läget.

Andreas Isaksson
Hade problem med ett markskott som han släppte retur på men var annars rätt sysslolös. Få av tyskarnas skott gick på mål.

Mikael Lustig
UT 69. Han vågar kliva fram och ger alternative men slår för risiga passningar. Måste utveckla det spelet för att bli ett hot. Har svårt bakåt emellanåt.

Andreas Granqvist
Osäker i starten även om han spelade upp sig. Vågade inte gå framåt och det var kanske klokt. En viss revansch efter Hollands-haveriet.

Kim Källström
UT 88. Lyon-mittfältaren slet och krigade och försökte. Hade rätt svårt att få ut något framåt sett till det kvalificerade motståndet och att Sverige backade så mycket.

Pontus Wernbloom
UT 74. Fick prova på spel som ”tia” och kom aldrig riktigt in i spelet. Var inte helt vän med bollen och stod för någon farlig felpass och fick felträff i ett bra läge framför mål.

Christian Wilhelmsson
Blev matchens lirare men han hade rätt svårt att skapa något framåt. Naturligtvis inte bara beroende på sig själv utan på att laget backade och inte skulle släppa något.

Ola Toivonen
UT 69. Fick i Zlatans frånvaro ta ett kliv fram. Är en bättre tia än nia och det hände inte mycket. Inte stark nog att ta emot och hålla i när det kom bollar.

Anders Svensson
Lagkaptenen stängde centralt ihop med Källström och det var väl uppgiften. Det blev på bekostnad av att han knappt kunde bidra i anfallsspelet. Slog en del passningar som inte var hundra.

Sebastian Larsson
Birmingham-mittfältaren gjorde 90 habila minuter men det hände för lite framåt. Samtidigt är det nästan omöjligt sett till att laget backade så. De gånger han anföll fanns det för få alternativ.

Spelade för kort tid för att betygsättas: Behrang Safari (IN 69), Marcus Berg (IN 69), Rasmus Elm (74), Alexander Gerndt (88).

Publicerad 2010-11-17 kl 23:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons