Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Fotbollskanalens spelarbetyg: Bara Chippen får en trea

Fotbollskanalens betyg efter matchen mot San Marino.

Ingen

Ingen

Christian Wilhemsson
Han försökte att skapa lägen på sin kant och svarade för två mål. Men väldigt ofta sökte han Ibrahimovic med bollen. Hade precis som övriga oerhört svårt att få till något före paus. Blev bättre efter det och särskilt hans 2-0 var snyggt. Gav Sverige välbehövt lugn.

Andreas Isaksson
En av få som gjorde vad han skulle och målvkaten fick nog mer lägen mot sig än vad han räknat med.

Martin Olsson
Gjorde några tappra löpningar på kanten och fick bollen en gång och skapade då ett läge. Annars var det ingen rolig debut från start i en tävlingsmatch. Inte riktigt vän med bollen men fick äntligen till det på en frispelning av Zlatan och gjorde 3-0.

Sebastian Larsson
IN . Gav energi med sitt inhopp och även om han inledde olyckligt så bidrog han till att Sverige fick ett bättre grepp om matchen.

Kim Källström
Förlöste Sverige med ett långskott efter en dryg timme som gav 1-0 och det ger honom godkänt. Hade annars förtvivlat svårt att få till något direkt spel. Även han drogs ner i svagt tempo. Inga bra hörnor eller frisparkar heller.

Mikael Lustig
Missade uppspel på uppspel. Missade nickpassningar. Var direkt svag. Ja, det var inte Lustigs match och eventuella spioner på den blivande Bosman-backen skrev nog inte mycket positivt.

Andreas Granqvist
Osäker, stirrig och inte bra. Rånad på bollen när han blev pressad som gav farlig chans. Sett i perspektivet att han ska vara en spelande mittback som är bra mot svagt motstånd så var det ingen rolig match.

Daniel Majstorovic
Vann några dueller på huvudet. Annars inte utsatt för särskilt många svåra prövningar. Hade ett bra nickläge vid en fast situation men nickade både över och var offside. Sammanfattar läget även för honom.

Rasmus Elm
UT 65. Försökte spela snabbt och på ett tillslag och var hyfsad i början. Föll sedan mer och mer in gåfotbollen som Sverige och San Marino presterade. Utbytt mot Anders Svensson.

Johan Elmander
UT 67. Lika bra som han var mot Ungern, lika svag var Galatasaray-anfallaren. Hade svårt att ens ta emot bollen ett tag. Bra läge i första då målvakten räddade. Starkare när han fick kliva in i mitten och ordnade då ett rött för San Marino. Skadad vid 2-0.

Ola Toivonen
UT 57. Brände öppet mål och var i övrigt direkt dålig. Uppträdde nonchalant och kom inte alls till sin rätt centralt i planen. Kombinerade inte på något bra sätt med Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic
Gav periodvis ett ointresserat och nonchalant intryck. Var direkt svag. Drog ett par frisparkar rakt i muren. Är långt, långt ifrån sin matchform och det var tydligt mot amatörerna från San Marino.

Spelade för kort tid för att betygsättas: Anders Svensson (IN 65), Tobias Hysén (IN 67).

Publicerad 2011-09-06 kl 22:25
Annons
Annons
Annons