POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Galna uppståndelsen - portugisisk press "flög på" Lindelöf

Foto: Bildbyrån/Mattias Tjernström

FUNCHAL/STOCKHOLM. Victor Nilsson Lindelöf har skadat sig inför Benficas seriefinal mot Porto.
När svenska landslaget landade i Portugal under söndagskvällen väntade mängder av portugisiska journalister på mittbacken.
- Vi pratar inte om något annat här i Portugal, förklarar Miguel Custodio på tidningen A Bola. 

Tidigare i veckan stukade Victor Nilsson Lindelöf foten, vilket gjorde att han missade Sveriges VM-kvalmatch mot Vitryssland under lördagen. Nu har den svenske mittbackens status blivit en stor snackis i Portugal, inför lördagens heta seriefinal mellan Benfica och Porto.

Den svenske 22-åringen är en nyckelspelare för Benfica och när det svenska landslaget landade i portugisiska Funchal under söndagskvällen, inför tisdagens träningslandskamp mot just Portugal, väntade mängder av portugisiska journalister vid Sveriges spelarbuss på flygplatsen. För att Portugal-Sverige anses vara en het match? Icke. 

- Alla tv-stationer och tidningar är här, på grund av Lindelöf, förklarar journalisten Miguel Custodio på A Bola.

När journalisterna fick syn på Nilsson Lindelöf "flög" de på Benfica-stjärnan och omringade honom, men trots att de sedan pepprade honom med frågor svarade han inte på någonting utan gick bara rakt in i bussen.

- Vet du något om hans skada? Kan han spela på lördag (mot Porto)? Vi pratar inte om något annat här i Portugal. Det vore otroligt tungt för Benfica om han inte kan spela mot Porto, säger Miguel Custodio.

Trots att det är osäkert om Nilsson Lindelöf kan spela mot Portugal på tisdag flög han alltså med resten av den svenska landslagstruppen till Funchal.

- Hur är Sveriges förbundskapten? Bestämmer han om Lindelöf ska spela? Tror du att det här är ett sätt för Benfica att mörka inför matchen mot Porto? undrar Custodio.

Publicerad 2017-03-26 kl 21:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå