POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Glädjen i landslaget - alla tränade för fullt

Foto: Scanpix

MALMÖ. Sverige har börjat uppladdningen inför Kazakstan.

Alla kan träna.

- Jag känner mig bra igen, säger Emir Bajrami.

Erik Hamrén har inga frågetecken inför tisdagens VM-kvalpremiär mot Kazakstan. Mikael Lustig, Emir Bajrami och Zlatan Ibrahimovic är alla med och tränar.

Just Bajrami som var sjuk har tillfrisknat.

- Jag känner mig bra igen, säger Monaco-mittfältaren.

Även Mikael Lustig som stukade foten i torsdagens segermatch mot Kina känner att han kan köra. Lägg till att Martin Olsson är med och tränar även om han inte är aktuell för spel. Blackburn-backen flyger tillbaka till England på söndagen för att träna med klubblaget från och med måndag. Även Marcus Allbäck är med för att få jämnt antal spelare när äldre möter yngre.

Det är en strålande höstdag i Malmö och några hundra på läktaren på Swedbank Stadion då både landslaget och Malmö kör öppen träning och man bjuder in till Barnens Dag.

Johan Elmander var en av spelarna som lämnade passet lite tidigare. Han har fortfarande känning i den fot där han bröt ett ben inför EM och har ännu inte spelat en 90-minutersmatch den här säsongen, men någon fara till tisdag är det inte.

Sverige tränar även söndag och måndag inför tisdagens VM-kval men då är det stängda pass där pressen bara kan följa 15 minuter av uppvärmningen. Lördagens pass var av det enklare och lekfullare slaget med bland annat fotbollstennis och spel på små-mål.

Efter lördagens träningspass har spelarna ledigt fram till i kväll och med inga inbokade aktiviteter.

- Det fanns möjlighet till golf men en hel del kommer härifrån och åker och hälsar på familj eller kompisar, säger Hans Hultman som är presstalesman för landslaget.

Publicerad 2012-09-08 kl 11:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå