POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Granqvist närmar sig landslagsbesked: "Vill känna att det är 100 procent"

Foto: Bildbyrån

HELSINGBORG. 33-åringen Andreas Granqvist har inte bestämt sig för om han ska fortsätta i Sveriges landslag, men ett besked kan snart bli taget.
- När jag väl tar beslutet vill jag känna att det är 100 procent.

I dag gjorde Andreas Granqvist sin första träning med Helsingborgs IF, efter att ha blivit utslaget i VM:s kvartsfinal, men han har ännu inte tagit ett beslut om sin landslagsframtid. 

- Det är för kort på. Jag vill komma igång här, köra någon match, se hur känslan är. Jag vill inte förhasta fram någonting, utan när jag väl tar beslutet vill jag känna att det är 100 procent. Det kommer ta några dagar till, någon vecka. 

Granqvists nästa match kan bli träningsmatchen mot Fremad Amager nästa vecka. Samtidigt som han planerar för att spela i superettan, så menar han att han heller aldrig har varit bättre i sin karriär. 

- Jag är utan tvekan i min "peak" i min karriär. Det finns inget att säga om det. 

- Det gäller allt, både på och utanför planen. 

Med distans till mästerskapet har Granqvist också fått ännu mer uppskattning för det svenska folkets stöd. 

- Det är större än man tror. Jag har förstått det att det varit väldigt stort här på hemmaplan. Stöttat oss, stått bakom oss.

- Vi har gjort ett väldigt, väldigt bra mästerskap där vi tog oss till kvartsfinal. Det är inte många som hade trott på det, kanske inte ens vi själva. En jättestor bedrift av oss. Det är klart vi är besvikna över att vi åkte ur mot England, för vi kände att vi inte kom upp i nivån som vi hade i de andra matcherna. Det känns som vi var lite slitna, både fysiskt och mentalt, och vi kom inte upp i den nivån som krävs för att slå England.

Publicerad 2018-07-13 kl 17:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå