POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Granqvist vill till Lazio: "Jag hoppas att det löser sig"

Lazio vill ha Andreas Granqvist – men Genoa sätter stopp.
Mittbacken hoppas fortfarande på en övergång.
- De ska ha kontakt i dagarna, säger han till fotbollskanalen.se.

Andreas Granqvist är het på marknaden. Lazio, Juventus, Milan och Zenit har visat stort intresse – men Genoa vägrar släppa sin mittback.
- Det stämmer. Efter EM sade jag att Milan hade visat intresse och jag hade kontakt med Zenit och det var också väldigt nära. Jag vet faktiskt inte riktigt varför det inte blev av, säger han.
 
Nu är Lazio det hetaste spåret. De senaste veckorna har det varit heta förhandlingar och Granqvist avslöjar att han väldigt gärna vill flytta till Rom.
- Vi får se vad som händer, men jag hoppas att det löser sig med Lazio. Det är en stor möjlighet för mig att komma till ett topplag I Italien som spelar I Europa varje år. Samtidigt trivs jag väldigt bra I Genoa och om klubben känner att de vill ha kvar mig så respekterar jag mitt kontrakt. Vi får se vad som hander framöver.
 
Besviken?
- Besviken och besviken. Jag känner att det var en stor möjlighet för mig att komma till ett bra lag i Italien.
- Vissa dagar har det varit klart och andra dagar har det inte varit klart. De senaste två veckorna har varit lite turbulenta.
 
Var det presidenten som svängde helt?
 
-       Det har varit lite olika. Det har handlat om övergångssummor och lite andra saker. De senaste dagarna har tränaren sagt att han inte vill släppa mig. Det är ju positivt på ett sätt.
 
Förhandlar ni fortfarande med Lazio?
 
-       Jag tror att de har kontakter i dagarna. Lazio är väldigt positiva och vill lösa det här, sen får vi se om Genoa vill det.
 
 Känns det bra att en klubb som Lazio vill ha dig?
 
-       Ja, absolut. Det är nog den mest anrika klubben i Italien. Det är en storklubb och att de har visat så stort intresse och visat att man verkligen vill är bra. Men jag trivs bra i Genoa och har tre år kvar på mitt kontrakt.
 
Är du fortfarande hoppfull om att det ska lösa sig med Lazio?
 
- Ja, absolut. Det är jag. Det är inte varje dag man nämns med såna klubbar.

Publicerad 2012-08-14 kl 12:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå