POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Granqvists uppmaning till Janne Andersson: "Lyft luren och ring Zlatan"

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic är glödhet i Manchester United, kanske bättre än någonsin tidigare. Nu vill C Mores Lasse Granqvist att Janne Andersson uppmanar stjärnan till landslagscomeback.
- Lyfta luren och slå en signal till Manchester och säg; Zlatan, det är dags för dina extranummer, säger Granqvist i podcasten Sporthuset.

I helgen blev Zlatan Ibrahimovic hjälte med sina två mål när Manchester United vann ligacupfinalen mot Southampton. Totalt har svensken gjort 26 mål i tävlingssammanhang den här säsongen.

C Mores Lasse Granqvist är mäkta imponerad av Zlatan. Nu vill han se att Janne Andersson gör ett försök att få tillbaka anfallsstjärnan till landslaget.

- Vi 35 års ålder ÄR han Manchester United. Efter ett halvår i klubben, det är osannolikt. Jag vet att Ibrahimovic har slutat i landslaget. Jag gillar heller inte comebacker. Men när en av Europas främsta anfallare är svensk och dominant, är han förresten inte i sitt livs form till och med, då bör Janne Andersson ta sig en funderare, lyfta luren och slå en signal till Manchester och säga; Zlatan, det är dags för dina extranummer, säger Granqvist.

C More-kommentatorn och programledaren ställer sig frågande till om det görs tillräckligt för att försöka få Zlatan att tänka om.

- Pratar vi om comeback för Ibrahimovic? Finns det en sådan folkrörelse som har startats? Är det ett sådant tryck och dagligt surr i svensk fotboll? Det är självklart att en av Europas hetaste fotbollsspelare ska spela i vårt landslag.

Granqvist får medhåll från MFF:s Jens Fjellström. Han menar att det är självklart att Janne Andersson ska ställa frågan.

- Att ställa frågan och ligga på och göra allt man bara kan för att övertala honom, det borde vara en förbundskaptens skyldighet i ett svenskt landslag för tillfället. Sedan vete tusan om Zlatan har så mycket att vinna på det, men Janne Andersson har, säger Fjellström.

Här hittar du podcasten Sporthuset

Publicerad 2017-03-02 kl 07:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå