Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

Guidetti döpte dottern efter prinsessan: "Det var tanken"

Foto: SCANPIX

John Guidettis dotter heter Estelle.
Nu avslöjar han att namnet är efter prinsessan.
- Det var det som var tanken bakom, säger han.

Den 11 september berättade John Guidetti att han blivit pappa till Nellie Estelle Guidetti. Nu avslöjar anfallaren att namnet är taget från prinsessan Estelle.

- Min flickvän heter Madeleine i mellannamn efter prinsessan så då blev det Estelle, så det var det som var tanken bakom, säger han.

Hur är det att vara pappa?
- Det är det bästa som finns. Jag tror att alla som är föräldrar kan säga att ens barn är det som betyder mest, och det är verkligen så. Man börjar förstå ens egna föräldrar nu och om deras känsla för en. Det är magiskt. Det går ännu bättre med fotbollen. Tjejen är fantastisk. Utan henne hade det inte gått. Hon tar mycket ansvar och krigar väldigt mycket. Det är bra.

- Man försöker att vara den bästa pappan som man kan vara. Jag ser upp till min pappa väldigt mycket om jag kan vara hälften så bra som honom så är jag nöjd. Jag försöker att ge så mycket kärlek jag kan. Hittills är det inte så mycket uppfostran som gäller. Det är svårt. Hon fattar inte riktigt allt jag säger. Just nu är det bara att njuta och försöka att ge så mycket kärlek man kan och bara njuta.

Publicerad 2016-10-05 kl 14:53
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER