Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Guidetti och Lindelöf om att missa OS: "Tufft att höra"

Foto: SCANPIX

John Guidetti fick nej från Celta Vigo. Victor Nilsson Lindelöf finns med som joker men lär inte heller följa med till OS.
- Klart det var tufft att höra, det hade varit en dröm som gick i uppfyllelse, säger Guidetti.
- Känns som att man får den chansen en gång i livet, säger Nilsson Lindelöf. 

Det var en smått frustrerad Håkan Ericson som under onsdagen presenterade sin bruttotrupp till OS i Rio de Janeiro. Han har fått många nej längs vägen – bland annat från John Guidettis klubb Celta Vigo. I appen Blågult inifrån berättar spelaren om besvikelsen.

- Just när man är här så går det inte att fokusera på det, man är här och spelar ett EM. Klart det var tufft att höra, det hade varit en dröm som gick i uppfyllelse, det hade varit magiskt. Men nu får jag stryka ett streck över det, säger anfallaren som sägs starta mot Italien på fredag.

- Jag hade aldrig trott att OS fanns på kartan, så jag ska bara njuta fullt ut här.

Victor Nilsson Lindelöf finns med i bruttotruppen men chansen att han finns med i den slutgiltiga truppen är liten. I så fall skulle det krävas ett klubbyte för försvararen.

- Det är OS, det känns som man får den chansen en gång i livet. Klart att det skulle vara oerhört stort att vara med, säger Nilsson Lindelöf.

- Säsongen har ju börjat nere i Portugal så det är en svår situation att lösa, men som sagt, det skulle vara oerhört stort att få spela i OS. Men det är svårt.

Den slutgiltiga OS-truppen presenteras den 15 juli. 

Publicerad 2016-06-16 kl 14:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons