Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Guidetti om Frankrike: "Min största match"

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

När landslaget ringer då kommer man, det säger John Guidetti om de många återbuden. 22-åringen ser fram emot playoffet mot Frankrike.

- Min största match i landslagströjan, säger John Guidetti till fotbollskanalen.se

Trots att John Guidetti har haft det skralt med speltid under en längre period men i U21-landslaget och av Håkan Ericsson har han alltid fått förtroende av. Nu startar John Guidetti regelbundet i Celtic och har på få matcher gjort tre mål.

- Jag trivs som fisken i vattnet, fansen är grymma och grabbarna har tagit hand om mig grymt bra, säger John Guidetti om den första tiden i Celtic.

Simon Gustafsson och Muamer Tankovic har tackat nej till U21-landslaget trots att de spelat för sina klubblag. Samtidigt har Mattias Johanssont tackat nej till U21-landslaget då han inte känner sig motiverad för att spela i U21 när han fått chansen i A-landslaget.

- Jag vet inte vad som har hänt men när landslaget ringer så kommer man, tycker jag i alla fall, det måste vara skador och sådär för att spela för sitt land är det största man kan göra. Vi som är här är stolta över att få representera det svenska landslaget, säger Guidetti.

Se hela intervjun i klippet ovan!

Publicerad 2014-10-09 kl 19:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons