Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Guidetti om Pogba-kramen: "Han sa: du är kung"

Foto: TV4

MARSEILLE. John Guidetti var på skämthumör mot Frankrike.
Han skojade med Layvin Kurzawa och kramades med Paul Pogba.
- Jag sa: 'du är kung.' Han sa: 'du är kung.' Och jag sa: 'nä, men sluta nu', säger Guidetti.

Ni kommer väl ihåg den där hånfulla gesten när Sverige slog ut Frankrike i U21-playoff? Först gjorde Layvin Kurzawa den, men han fick snabbt äta upp det när Sverige svarade med att härma honom när man avgjorde. Händelsen blev väldigt uppmärksammad.

I tisdagens match mellan Frankrike och Sverige möttes Kurzawa och Guidetti igen och då skojade den franske spelaren genom att göra gesten mot svensken.
- Det är bara skönt. Det var hellugnt. Han är en grym spelare och alla är grymma faktiskt. Jag hälsade på alla som spelade i U21 och det hur lugnt som helst. Det är bara grymma killar, säger Guidetti.

Gjorde han gesten mot dig?
- Ja, men bara på skämt. Hundra procent alltså. Det som hände under matchen och sedan efter det är bortglömt, nu är det bara ett skämt oss emellan.

Sedan kramades du och Pogba, hur känner ni varandra?
- Han spelade i United när jag spelade i City så Manchester är inte så stort. Man möttes på planen och såg varandra på stan flera gånger. Det är en grym kille. Han är precis likadan som han var då, bara grym och full av kärlek. Wow, vilken spelare.

Vad sa ni till varandra?
- Jag sa: du är kung. Han sa: du är kung. Och jag sa: nä, men sluta nu. Nu får du ge dig.

- Så han är hur grym som helst. Jag sa: bara fortsätt. Och han sa: bara fortsätt. Det var bara vänliga ord och det var kul att se honom.

Hur ser du på din insats?
- Jag kan ju mycket, mycket mer än vad jag visade på de här 20 minuterna. Det var mest att jobba hårt och försöka göra det bästa man kunde göra. Det viktigaste nu är vad man gör i klubblaget.

Publicerad 2014-11-19 kl 00:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons