Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Guidetti öppnar för flytt: "Inte hållbart"

Först skadeproblem, sedan ont om speltid.
John Guidetti öppnar för att lämna Celta Vigo om det inte förändras.
- Vi får se vad som händer. Men som situationen är nu är det inte hållbart, säger landslagsanfallaren till Sportbladet.

John Guidetti missade både säsonginledningen och kvalmatcherna mot Bulgarien och Vitryssland på grund av skada. Även efter att han blivit skadefri har speltiden uteblivit.

- Det är klart att det inte är en bra situation i klubben, jag är inte nöjd med det, det är något som måste lösas och vi har börjat ta tag i det. Men när jag spelar gör jag det jävligt bra och mer än så kan man inte göra, säger Guidetti till Sportbladet.

Anfallaren vill ha mer speltid och i värsta fall kan det bli aktuellt med en flytt från den spanska klubben, trots att han egentligen trivs väldigt bra.

- Vi får se vad som händer. Men som situationen är nu är det inte hållbart. Det är klart att jag vill spela fotboll och jag anser att jag förtjänar att spela mer än vad jag får. Jag har haft två bra år i Celta Vigo och vi har haft väldigt mycket framgångar. Semifinaler i cuper och i Europa League och väldigt hög placering i en av världens bästa ligor. Vi har haft många framgångsrika åt och det har känts bra och jag har spelat mycket. Men just nu vill jag bara spela lite mer.

Publicerad 2017-11-07 kl 14:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons