Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
29v

Guidetti: "Söker man efter 'lag' på Google får man upp en bild på oss"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en tv-intervju med Guidetti i spelaren ovan.

STOCKHOLM. John Guidetti är laddad för VM.
Och han njuter av att vara en del av Janne Anderssons landslag.
- Om man söker efter "lag" på Google får man upp en bild på oss, säger han.

Forwarden John Guidetti är tydligt. För honom finns det inget större för en fotbollsspelare än att spela VM. När turneringen i Ryssland nu är några veckor bort och det svenska landslaget samlats i Stockholm är han på ett strålande humör.

26-åringen trycker på vikten av att Sverige behöver agera som ett kollektiv för att nå resultat i VM och han är imponerad av sitt lag när det gäller den aspekten.

- Om man söker efter "lag" på Google får man upp en bild på oss. Vi är fantastiskt bra där, säger Guidetti.

Under VM-kvalet har Guidetti fått inleda matcherna på bänken. Marcus Berg och Ola Toivonen har han inte lyckats konkurrera ut och La Liga-spelaren hävdar att han inte funderar kring om han kan bli en startspelare till VM.

- Det är inget jag tänker på. Jag försöker bara prestera varje träning. Sen vad det leder till... om det blir så att andra höjer sig av det och att vi får ett ännu bättre lag av det så är det så. Får jag spela så vill jag vara 100 procent redo. Jag har fått bästa tänkbara uppladdningen nu. Jag har spelat jättemycket och kommit in i en jättebra form. Det känns bra.

I vintras lånades Guidetti ut från Celta Vigo till Deportivo Alaves, där han varit en startspelare. Nyligen bekräftade Alaves tränare Abelardo Fernandez för nyhetsbyrån EFE att klubben kommer köpa loss svensken i sommar. 

Är allt klappat och klart med övergången nu, John?
- Jag vet inte. Jag lägger inte tid, fokus och energi på det nu utan jag fokuserar bara på landslaget. Alla vet att jag trivs jättebra där (i Alaves), att jag får spela och att jag har en väldigt stor roll i laget. Jag känner en jättestor stolthet över att de är nöjda med och uppskattar det jag gör. Det är najs.

Publicerad 2018-05-24 kl 08:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons