Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Håkan Ericson: ''Jag har inte hört något''

Foto: SCANPIX

Håkan Ericson har känt till Erik Hamréns avgång under en period. Men att han själv ska vara aktuell att ta över vet han inget om.
- Jag har inte hört något, säger Ericson

Det kom inte som någon större överraskning för Håkan Ericson när Erik Hamrén förkunnade att han väljer att avgå som förbundskapten efter EM i Frankrike. Beslutet har han känt till under en period. Hur länge vill han inte gå in på.

- Det känns onödigt att prata om. Vi har löpande samtal om olika saker hela tiden, säger han.  

Att Hamrén lämnar tycker han är synd.

- Jag tycker Erik gjort ett jättebra jobb med det landslag han haft. Vi har haft ett väldigt bra samarbete. Så ur den aspekten tycker jag att det är synd att han lämnar.

Håkan Ericson har lyfts som ett potentiellt namn för att efterträda Hamrén. Men att överta rollen har han inte fått någon konkret förfrågan om från förbundets sida.

- Om förbundskaptensrollen har vi inte pratat något om. Det är viktigt att understryka att detta är något som händer i framtiden. Så det är viktigt att inte prata om det som att det är över för Erik, utan det hägrar ett EM i sommar för honom som han känner sig taggad på. Och jag fokuserar på kommande EM-kval matcher med U21 och OS fram i sommar. 

Anton Svensson

Publicerad 2016-02-01 kl 16:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons