Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE
47v

Hammarby gör polisanmälan efter storbråk i ungdomscup: "Väldigt allvarligt"

Foto: SCANPIX

Under söndagen uppstod ett stort bråk i samband med en ungdomsturnering i Stockholm, där en förälder bröt benet. Hammarby, vars ledare var inblandad i bråket, har nu polisanmält händelsen.

Under söndagsförmiddagen uppstod ett mycket allvarligt bråk i samband med en ungdomsturnering utanför Stockholm. Hammarbys ungdomslag mötte en annan förening när en dispyt mellan en ledare i Hammarby och domaren blossade upp.

Även ett antal föräldrar involverades i dispyten, som sedan övergick i fysiskt våld. I bråket bröt en av föräldrarna benet, enligt Sportbladet.

Nu har Hammarby upprättat en polisanmälan "till följd av det våld som ledaren har utsatts för", skriver klubben på sin hemsida.

"Från Hammarby sida ser vi väldigt allvarligt på det inträffade – många pojkar är väldigt skärrade av händelsen. De har fått uppleva något som framförallt barn aldrig ska behöva uppleva. Allra minst på en fotbollsplan", skriver klubben vidare.

Hammarby skriver också att utöver den polisiära utredningen så kommer en intern utredning att göras, samt hjälpa spelare och ledare att bearbeta händelsen.

Sportbladet rapporterar att även domaren kommer att göra polisanmälningar, en mot ledaren och en mot föräldern som bröt benet.

- Jag ville göra en polisanmälan från början, men jag ville inte göra en stor grej av det. Jag var tydlig: jag anmäler inte så länge de inte anmäler mig. Men när de gör en stor grej av det så vill jag visa alla vem som har rätt, säger domaren till tidningen.

Publicerad 2016-10-24 kl 17:18
SVERIGE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER