POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
10å

Hamrén: Det största jobb du kan ha som svensk tränare

Nästa

Avbryt
Försök igen

Erik Hamrén kommer allt närmare rollen som svensk förbundskapten. Han lämnar nu över till Rosenborg och förbundet att komma överens.
- Det är det största jobb du kan ha som svensk tränare, säger han.

Erik Hamrén pratade idag om huruvida han blir svensk förbundskapten eller ej på en presskonferensen på Rosenborgs hemmaarena. Där förklarade han att han inte fått en rak fråga om han vill ta jobbet - men att han hoppar på det om förbundet kommer överens med Rosenborg.

-Jag har inte fått erbjudandet. Men jag har fått en fråga om jag är intresserad och det svarade jag ja på, förklarade Hamrén som har kontrakt med Rosenborg fram till 2010.

- Jag fick även frågan om jag var intresserad att ta över efter kontraktets slut. Och det svarade jag också ja på. Om det ska bli något mer krävs en kontakt mellan fotbollsförbundet och Rosenborg, säger Hamrén.

-Jag tycker att det är viktigt med kontrakt.

Hamrén säger att han har förståelse för att folk reagerat i Norge och Rosenborg på att han kan vara på väg bort strax efter att han tagit Rosenborg till ligaseger för första gången på tre år.

-Klubben vill behålla mig, det vet jag från dem jag jobbar med och från supportrar. Så jag förstår reaktionen.

Han påtalade ett antal gånger att han bara "tagit en fika" med Lagrell och att kände sig stolt att ha fått förfrågan om att bli förbundskapten och det engagemang det lockat fram i Norge.

Publicerad 2009-10-27 kl 18:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå