Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén förändrar ledarstaben – ingen assisterande förbundskapten

Förbundskaptenen Erik Hamrén har redan börjat omstrukturera om ledningen kring det svenska landslaget. Enligt vad Sportbladet erfar kommer rollen som assisterande förbundskapten att skrotas.

Den nya förbundskaptenen Erik Hamrén vill ha en helt annorlunda ledargrupp kring sig än vad tidigare kaptener har haft. Rollen som assisterande förbundskapten skrotas och istället vill Hamrén ha en team manager som ska sköta den personliga kontakten med spelarna.

Markus Allbäck fick hoppa in som assisterande förbundskapten inför mötet med Italien. Han kommer förmodligen vara kvar i landslagsledningen, men då i rollen som team manager eftersom spelarna i truppen var mycket nöjda med att ha Allbäck vid sin sida.

Dessutom ska samarbetet med U21-landslagskaptenerna utökas. Förmodligen kommer antingen Jörgen Lennartsson eller Tommy Söderberg att ingår i A-landslagets tränarstab när det inte krockar med U21:s schema.
– Jag har inte så många kommentarer kring landslagsorganisationen. Vi jobbar givetvis med det just nu, säger Erik Hamrén till Sportbladet.

Dessutom kommer ledarstaben att utökas med fystränare, målvaktstränare och en tränare med motståndarbevakning som uppgift.

Publicerad 2009-11-27 kl 10:26
Annons
Annons
Annons